|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Saheli019, no wiesz co? Moi ludzie wcale nie wiodą monotonnego życia...
Ja po prostu nie lubię, gdy dzieje im się krzywda, a gdy umierają przedwcześnie, rozwodzą się itd... to właśnie taka krzywda się im dzieje. Niedawno pokazywałam zdjęcia grobów Klanu Bardów... oni wszyscy zmarli ze starości Gdybym im za bardzo komplikowała życie, nie miałabym takiego dużego drzewa genealogicznego... I powiem szczerze, nie chce mi się wymyślać im komplikacji ![]() Kasia440, fajnych masz ludzi Wyglądają na zgraną paczkę, tak "swojsko". Te dwie parki to jak rozumiem dwóch braci i dwie siostry. Mieli rodziców? To takie moje zboczenie Simsowe, że wszędzie dopatruję się powiązań rodzinnych i grobów "przodków"...
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
|
Cytat:
PS. Ja też ich umiem szybko hajtać, robię to w przeważnie w... 5 minut? ![]() Częśc druga Lilka znalazła już chłopaka, któremu zmieniłam imię na Sylwka (oryginał: Sitles). ![]() Gustaw jest już nastolatkiem. Tutaj zdjęcia z jego "pierwszego samodzielnego grillowania". ![]() Zaadoptowałą małą Asię jako niemowlę. planuję jej jeszcze dwójkę dzieci, które URODZI.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Weszłam niby tylko na chwilę do mojego zapisu z Sunset Valley, po jedną parcelę publiczną, a zostałam tam jakiś czas...
Tak więc poniższe zdjęcia zostały zrobione w SV...Wstawiłam filmik z drzewem Ćwirów, nie całym, bo całego się nie da. http://www.youtube.com/watch?v=drdt4HNaH70 Franco i Alecia Kirby... ![]() ![]() Ich syn, Ron. ![]() Córka, Nicole ![]() Ron na jeźdźcu. ![]() Ron idzie do szkoły, ten uroczy staruszek, to jego dziadek od strony ojca, Sedrick Kirby. ![]() Alecia zajmuje się małą Nicole. ![]() ![]() Po szkole, Ron na zjeżdżalni. ![]() ![]() Alecia zabrała małą Nicole na spacer z wózkiem. ![]() ![]() Chwila relaksu przy instrumentach. ![]() Nicole nieco podrosła. ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
anie_1981 ale słodka z nich rodzinka
![]() a ja zepsułam sobie grę monkey installer już 2 raz mi tak zrobił eh próbuje reinstalacji
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
|