|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
no no rodzinki super
coraz ciekawiej tu się robi ciągle ja na razie nie mam weny na granie, w pierwszy dzień grałam do późna, a teraz jakoś mi się nie chce ![]() Hastings Poprzednie losy: klik Alison jednak nie pamiętała jak to się schodzi z konia oj tyłek bolał Wafel przez grzeczność nie rżał ze śmiechu ![]() ![]() Alison musiała też się zająć Psotką dla której mają coraz mniej czasu ale na szczęście sunia rozumiała ![]() ![]() A teraz zabawa ![]() ![]() Wafel miał marzenie wystąpić w konkursie skoków lub wyścigach więc całymi dniami trenował ![]() ![]() Marcheweczka mniam mniam Peter przekupuje Wafla ![]() ![]() Psotka zrobiła sobie codzienny rytuał budzenia Alison z rana, gdy tylko Peter wychodził do pracy ![]() Wafel i Psotka postanowili się poznać (dziwne że w kontaktach są jako rodzeństwo )![]() Oj przytulanki z Psotką :* ![]() Oh jak mi dobrze ![]() ![]() Ale trzeba wykąpać brudaska ![]() Jazda na Waflu dalej przerażała Alison ![]() ![]() A tu Psotka trochę się zdenerwowała ![]() ![]() O kurcze co jest? Alison chyba się jeszcze nie obudziła ![]() ![]() Ostro ćwiczą skoki Alison chce spełnić marzenie i wystąpić w konkursie gdyby tylko wiedziała że Wafel też o tym marzy ![]() ![]() Alison stwierdziła, że jeśli chce być profesjonalistką to musi tak wyglądać zmieniła garderobę ![]() ![]() No teraz wyglądają lepiej ![]() Psotka się zmęczyła i słodko śpi na kanapie ![]() ![]() Gratulację dla Wafla za udane skoki ![]() ![]() Peter też próbował swoich sił Tylko że go bardziej to przerażało ![]() ![]() Szop polubił mój dom i moje śmieci :/ ![]() Przejażdżka i trochę wody dla ochłody ![]() ![]() Wafel przestraszył się przeszkody Choć wcześniej ją przeskoczył ![]() ![]() Trochę potrenuje i przeskoczy całą Jak na razie Alison będzie mokra ![]() ![]() A teraz trochę błędów najczęściej spotykanym było złe ustawienie się, tak jakby zamiast ustawić się do czynności w 1 kratce ustawiali się w 2 kratce. Kąpiel Psotki: ![]() było też tak jak Psotka chciała jeść to jadła poza miską ![]() Wtapianie się w konia :/ ja rozumiem, że koń i jeździec muszą stać się jednością ale to lekka przesada ![]() ![]() Denerwuje mnie brak czasu na wszystko Ale myślę że to przez to że sterujemy też zwierzakami eh Niech wymyślą mod na wydłużenie simowego czasu Ale i tak to najlepszy dodatek jeszcze tylko pór roku mi brakuje do szczęścia ![]() Następnym razem dam chyba losy Newtonów , te zaległe A potem dam im zwierzaka a co
Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 22.10.2011 - 10:28 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|