|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Gio he he pamiętam twoją rodzinkę więc orientuję się co tam się działo
![]() Rosemarie ja bym nie mogła miec małych bo by mi bylo szkoda oddac do adopcji pewnie ![]() ![]() Horsez współczuje ![]()
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Naraszcie znalazłam czas na pogranie w Zwierzaki. Jak pisałam wcześniej dzieki braciszkowi,który postanowił zrobić porzadek na dysku D i wykasował mi Simsy utraciła wszystkie stare rodzinki w tym panny Parker. Kolezanka chcąc mnie pocieszyć wysłała mi cudowną Simkę,którą kiedyś znalazła na giełdzie wymiany. Tak więc przedstawiam...
Cerra pochodzi z planety Terrań i jest terracenką. Była zmuszona uciekać ze swojej planety,gdyz według tradycji miała pojąć za męża terraceńskiego wojownika,którego wybrali jej opiekunowie. Cerra była jednak zbyt dumna i niezalezna by wychodzić za obcego sobie męzczyzne,no i przedewszystkim marzyła o prawdziwej miłości. Wsiadła do swojego odrzutowca i teleportowała się gdzieś w kosmos. Akurat trafiło na nasz układ słoneczny. Zbadawszy go,obrała kurs na planete Ziemia-jedyną,która warunkami zycia troche przypominała jej planete. Niestety Terracenka nie należała do najlepszych pilotów i przy lądowaniu rozbiła się nieopodal miasteczka AP,strasząc przy tym kilka dzikich koni i Panią Manson ![]() Terrakeńczycy należą do bardzo bystrej rasy,więc w drodze na Ziemie Cerra opanowała uniwersalny język Ziemian dzięki czemu mogła się porozumień z Panią Manson. -Kochana,byłam kiedyś w odwiedzinach u kuzynki w Dziwnowie. Nie takie rzeczy się widywało-odparła staruszka i zaproponowała Cerze dach nad głową za pomoc przy koniach. Tak oto Cerra stała się Ziemianką. ![]() ![]() Ludzie żyją krócej niż Terraceńczycy więc Pani Manson musiała się pozegnac ze światem. Cerra odziedziczyła po niej ranczo. Jako,że było ono w opłakanym stanie,a Pani Manson do bogatych nie nalezała,Cerra zmuszona była sprzedać stare konie. Zostawiła tylko Elle,z którą szybko się zaprzyjazniła. Nie mogła pojąć,że konie sa takie mądre i cudowne. Na Terrań nie mieli koni. Postanowiła wyszkolić Elle i spełnić pragnienie Pani Manson-wygrać wiścig dla zaawansowanych. Długa droga jednak przed nią. Czy jej się uda? czy ludzie nie będa rzucac kłód pod nogi obcej istocie? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 29 (0 użytkownik(ów) i 29 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|