|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
shotshe teraz już trochę bardziej łapie o co chodzi
![]() Hastings Poprzednie losy: klik klik Wafel dostał piłkę śmiesznie się bawił ![]() ![]() Wafel i Alison wystartowali w zawodach skoki oczywiście pierwsze miejsce zdobyli ![]() ![]() Peter ciągle się bał jeździć ![]() ![]() Psotka kopała sobie tu i tam ![]() ![]() Przyszedł jakiś przybłęda nie zbyt urodziwy. Głowę miał za małą względem tułowia ![]() ![]() Postawiłam budę z myślą o przybłędach a Psotka tam poszła Przybłęda spał na ziemi ![]() ![]() Tu następny Też brzydki Ogon miał dłuuugi ![]() ![]() Nie wiem czemu ale Psotka i Wafel co chwile byli brudni :/ wcześniej tak nie było. Co za (...) nie dał zwierzakom poziomu higieny :/ dla mnie mogło by nie być pragnienia np. simy nie mają i żyją ![]() ![]() Peter uczy Psotkę sztuczki "siad" ![]() A Alison uczy się ogrodnictwa jako że tylko Peter pracował (wojsko), Alison chciała poprawić budżet rodziny ogrodnictwem ![]() ![]() A teraz sztuczka "wstań" Peterowi szło lepiej niż Psotce ![]() ![]() Psotka wstaje próbuje znaczy się ![]() ![]() Psotka pozdrawia fanów ha ha (rozwaliło mnie to )![]() Psotka i jej poszukiwania skarbów znalazła piórko i oko wampira czy jakoś tak klenot ![]() ![]() Pochwała za dobre skoki ![]() ![]() Wafel jako reproduktor znacznie powiększył dochody rodziny ![]() ![]() Alison ucieka przed Psotką mina boska ![]() ![]() Zabawa w ściganie c.d. ![]() ![]() Przeciąganie liny ![]() ![]() Zobaczyłam pierwszy raz jelonka (cieszyłam się jak dziecko aż chłopak się ze mnie śmiał )![]() Peter zaprzyjaźnia się z Waflem Przekupstwo normalnie Na marchewkę go bierze ![]()
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|