![]() |
#231 |
Reputacja: 10
|
![]()
mam kilka pytań mam zwierzaki ale jeszcze wszystkiego nie ogarnąłem więc :
Jak można przygarnąć zwierzę króre się zna do swojego domostwa ? Jak można adoptowac zwierzaka w ośrodku adopcyjnym ? Jak sie robi stadnine na swojej posesij ? Jak zwierzę może załatwić randkę swojemu panu ? i tyle ![]()
|
![]() |
#232 |
|
![]()
Moje pytania
1) Gdzie mogę znaleźć stóg siana ? 2) Jak zrobić stajnie ?
![]() |
#233 |
Guest
|
![]()
A jak załatwić koniem potrzebę pójścia do toalety? Czy jedynym wyjściem jest czeaknie aż zrobi sam z siebie, czy tak jak z simem można wybrać dowolny moment? Nigdzie takiej opcji jak dotąd nie znalazłam.
|
![]() |
![]() |
#234 |
|
![]()
Kiedy ma już dość pełny pęcherz wystarczy nacisnąć na koniu, albo gdzieś na trawie (a nawet w jego zagrodzie), wtedy pojawi się opcja "siusiaj tutaj". Przecież nie będzie sikał gdy mu się nie chce :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Guest
|
![]()
Właśnie u mnie się na nic kliknąć nie da, nigdzie nie mogę znaleźć danej opcji.. zaraz zobaczę, bo denerwuje mnie to
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
|
![]()
Poczekaj aż ten pasek 'pęcherz' będzie naprawdę niski, spróbuj wtedy...
![]() |
#237 |
|
![]()
1.) wchodzisz w przedmioty dla zwierząt>> wybierasz zakładkę konie i tam szukasz
2.) tworzysz zwykły budynek z tymi największymi drzwiami, a w środku zamieszczasz gotowe boksy, które znajdziesz w zakładce konie (patrz pow.)
![]() |
#238 | |
|
![]() Cytat:
Aby pies jadł karmę przygotowaną dla niego klikasz w pustą miskę i masz opcje, oprócz napełnij miskę, to coś ala : napełnij miskę wybornim jedzeniem dla zwierząt czy jakoś takoś. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
|
![]()
Mój Sim ma 10 poziom gotowania, a opcji z gotowaniem jedzenia dla zwierzaków, jak była tak nie ma. Początkowo ugotowałam kilka potraw, po czym zniknęła opcja. Ma ktoś pomysł, co się mogło stac?
![]() |
#240 |
Guest
|
![]()
Wiecie może jak pokazać jednorożcowi, że jest się przyjacielem wszystkich zwierząt? Bo inaczej nie chce dołączyć do mojej rodziny... :<
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|