![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na chwilę zostawiam rodziny w AP i SV, i idę do Bridgeport, do rodziny Bling, odłamu rodziny Bard. Od bardzo dawna niczego o nich nie pisałam, więc podaję linka do mojego ostatniego posta z ich zdjęciami KLIK. W Bridgeport to tak nie za bardzo jest możliwość posiadania koni, no a na pewno nie w tej klitce Blingów, dlatego na razie mają tylko psa, papugę i rybki. Rodzina składa się z Freda i Ginger, oraz ich dzieci, Daniela i Martyny... To ta najmłodsza. Od niedawna jest z nimi szczeniak, kundelek o imieniu Szprotka... Dziewczynka
![]() Daniel ze Szprotką... Ciekawe jak będzie wyglądała, gdy dorośnie. Jak na razie to ja nawet nie wiem czy to będzie mały, czy duży pies. ![]() Szprotka przy misce... ![]() Ginger przytula maleństwo. To właśnie Ginger pojechała do sąsiadów po szczeniaka... Pomyślała, że dobrze to zrobi dzieciom. ![]() -Czy naprawdę nie mieli mojego rozmiaru zabawki?! ![]() Śpiące zwierzątko. Jest słodka. ![]() ![]() Oglądamy telewizję. Oczywiście najpierw obszczekaliśmy TV solidnie! ![]() ![]() Fred i Ginger zostawili dzieci i psa ze służącą i poszli do jakiegoś klubu, nie wiem który to konkretnie. Oczywiście pustki jak zawsze. ![]() ![]() ![]() Wracając ze szkoły, Daniel zastanawiał się po co w Bridgeport stadnina, skoro nie ma tu żadnego konia?! ![]() Ale jest piesek! I to taki malutki i puchaty. Szkoda, że zapewne wyrośnie na jakiegoś brzydala... ![]() ![]() Martyna trochę podrosła. Nosi teraz większe pieluchy. ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 29.10.2011 - 09:31 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|