|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
No to moja kolej. Ciąg dalszy rodziny Martinez z Appaloosa Plains, mieszkającej na rancho rodziny Fox...
No tak, a dla głowy rodziny to porcji nie ma... ![]() ![]() Służąca odpoczywa... Czasami jej pozwalam. ![]() Dzieciak ma taką samą szpetną facjatę, jak tatuś... Zwłaszcza nos... okropne mają ten nosy! ![]() ![]() -Prze Pani poproszę loda, ale mam mało drobnych... ![]() -No i proszę jaki smaczny... Lepiej go szybko zjem, zanim mi każą umyć zęby. ![]() Jak ja tego nienawidzę! Nie po to każę Simowi rzeźbić w kamieniu, żeby się rozpadał dla paru groszy za metal\minerał. Gdyby był na to mod... no ale nie ma. ![]() -Co się gapicie? Woltyżerkę ćwiczę! ![]() ![]() Ciekawy transparent... ![]() -O jakiś podglądacz! ![]() Cuś wygląda z pudełka... ![]() Idą łeb w łeb... ![]() Ciężko powiedzieć kto wygrał... A oto szumnie brzmiący "Stadion". Jak mnie korci poustawiać tu przeszkody dla koni... ![]() Wyścig do domu zdecydowanie wygra kobieta ![]() ![]() -Baby górą!! ![]() ![]() Za karę tatuś musi się zająć dzieckiem... Przypomniałam sobie jego imię, Wiktor. ![]() Kocham tą koszulkę. Jest na niej napisane: "Przed praniem wyjąć dziecko" ![]() ![]() -Uwaga dorastam! Zacznę być nieznośna, jak wyrosnę na brzydulę! ![]() -No i... klops...
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|