![]() |
#1261 |
Guest
|
![]()
To teraz kolej na mnie u mnie się gra trochę potoczyła bo grałam dzisiaj więc jeszcze wieczorem editnę posta i coś wrzucę:
Następny dzień nudziło się Sam więc postanowiła udać się na siłownię jak postanowiła tak zrobiła: ![]() ![]() Zaprzyjaźniła się z pewnym bogaczem Gavinem nie pamiętam nazwiska no w sumie to ja ich bardzo szybko zaprzyjaźniłam bo zależało mi na tym ślubie tutaj 1 pocałunek: ![]() Gavin wręcza jej piękne kwiaty: ![]() W końcu zaręczyny o matko ale radość: ![]() A tutaj już zdjęcia ze ślubu: ![]() ![]() ![]() Krojenie tortu: ![]() A tutaj już w zupełnie nowym domku(w tle w drzwiach jest jej klacz Quennie jest jeszcze piesek ale nie widać go na zdjęciu bo zapomniałam zrobić: ![]() No i to na tyle dziękuje że przeczytaliście mój post. |
![]() |
|
![]() |
#1262 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ciąg dalszy rodziny Sobotka,Betanek,Dąbek,Walendziak,Piaseckich.
Cudowny gej Cedrik odszedł niestety, jego partner Brad umarł już dawno więc Pinezkowie wygineli, jakoś nie było mi szkoda. ![]() A tu widzimy rodzeństwo Walendziak Emanuela i Gośkę ![]() Ich nowy dom, Marta postanowiła wyprowadzić się ponieważ stary dom przypominał jej o zmarłej matce Maliwnie. ![]() Miłość brata i siostrzyczki , słoodko ;3 ![]() Rodzice też nie zapomnieli co znaczy miłość ![]() ![]() Emanuel poznał cudowną dziewczynę w której się zakochał Nikolę ![]() ![]() A co u Betanków ![]() Uśmiechnięty Oluś ![]() ![]() Mama Olusia postanowiła oddać się ćwiczeniom ![]() A co Tu Robi Iza ![]() ![]() Olek nie próżnował, miał swoją ukochaną dziewczynę Adę ![]() ![]() ![]() ![]() A u piaseckich urodziła się panienka Dagmara, dla nas Daga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NIESTETY DALSZYCH LOSÓW TEJ RODZINY NIE BĘDZIE! SIMSY SIE POPSUŁY I MUSIAŁAM ZROBIĆ REINSTALKĘ, PRZYKRO MI.. WYBACZCIE POSTARAM SIĘ ZROZBIĆ NOWA RODZINĘ I CIĄGNĄĆ JĄ RÓWNIE DŁUGO. ! Ostatnio edytowane przez Horsez : 11.11.2011 - 18:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1263 |
|
![]()
Gio - śliczny sim
![]() Horsez - Oluś jest bardzo udany ![]() ![]() Daga też niczego sobie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1264 |
Guest
|
![]()
Heh to znowu ja z resztą jak zwykle pograłam sobie wczoraj i dzisiaj porobiłam dosć sporo zdjęć czyli : 43. Wszystkie umieszczę je i będę miała z głowy i potem sobie znowu pogram no i wiecie...
To jak narazie moja ulubiona rodzinka po prostu ją kocham obecny skład rodziny: Samantha ..... eeyyhh zapomniałam nazwiska ma po mężu. Gavin... nie pamiętam nazwiska Quennie moja ukochana klacz Drama żebrak córka Quennie. Lily ... Dodatkowo Sam jest jeszcze w ciąży więc dodatkowa osóbka dojdzie do tego grona. Tutaj już pierwsza wspólna noc w nowym domku ( wiadomo co się stało potem...) : ![]() ![]() ![]() Tutaj jest ten słodki szczeniaczek wabi się Lily: ![]() Tutaj Sam się bawi z Lily: ![]() ![]() Jest się żoną burmistrza wiec trzeba wyglądać elegancko(tutaj Sam po zmianie ciuchów i włosów) : ![]() Tutaj Sam gotuje śniadanko: ![]() Już je gofry: ![]() Dajemy Quennie marchewkę(przecież jej też się coś od życia należy) : ![]() Oraz gładzimy piękną klacz: ![]() Tutaj Quennie pije: ![]() Sam,Gavin i Lily wybrali się razem do psiego parku,w pewnym momencie Sam zrobiło się nie dobrze(wiadomo po czym,patrz 3 zdjęcie początek jeśli nie wiesz ) : ![]() Ale potem usiedli na ławce i zaczęli się do siebie przytulać: ![]() ![]() W tym samym czasie kiedy Sam i Gavin się mizdrzyli to Quennie zaczęła rodzić ta klacz nie jest zbyt urodziwa: ![]() Tu już razem w boskie: ![]() W końcu Sam dosiadła Quennie: ![]() Przecież o nową klacz w rodzinie też trzeba dbać a co ! : ![]() ![]() ![]() Tutaj Sam prowadzi Dramę: ![]() Samantha gotuje kolację dla siebie i męża: ![]() Tutaj już piecze hot-dogi na grillu: ![]() Sam próbuje spalone hot-dogi: ![]() Tutaj Gavin próbuje odkryć jakikolwiek eliksir: ![]() Tymczasem kiedy Gavin odkrywał eliksir Sam nagle urósł brzuszek(wiadomo dlaczego ) : ![]() Ta natomiast pełna radości pobiegła powiedzieć mężowi kiedy wchodziła do pokoju usłyszała dźwięk wybuchu z pokoju,kiedy do niego weszła zobaczyła męża w takim stanie,nie przejmowała się i odrazu mu powiedziała o dziecku: ![]() Kiedy zona już poszła spać ten przed snem postanowił nakarmić kanarka: ![]() Tutaj już śpią razem: ![]() A tutaj Lily zabierała się za gryzienie fotela: ![]() Tutaj żonka przygotowuje śniadanko dla szczeniaczka: ![]() ![]() Tutaj Lily już sobie smacznie je: ![]() W tym samym czasie Sam poszła się wykąpać: ![]() I jednakowo w końcu Gavin wstał: ![]() Tutaj Quennie będzie Iskała Dramę: ![]() Pani domu jednak że jak Gavin wyszedł do pracy ta wzięła się za mycie garów: ![]() Tutaj już przed księgarnią musiała kupić kilka książek: ![]() Wyjmujemy pocztę,oczywiście dostała 8 prezentów ślubnych od przyjaciół: ![]() A tutaj piszemy listy z podziękowaniem: ![]() No i to na tyle jeszcze może potem coś wrzucę ale nie obiecuję. Ostatnio edytowane przez revive : 12.11.2011 - 09:34 |
![]() |
![]() |
#1265 |
|
![]()
Kysiula, ale szybko jej urosły włosy XDD
![]() |
#1266 |
|
![]()
Siemq,dawno tu nie byłam ,a to przez te ***** błędy -.- musiałam robić reinstalkę i wszystkie save poszły się...... No ale na szczęście mam familię nową
![]() Rodzina WEST ![]() Więc za górami...........za lasami i gdzieś tam,a dokładniej w AP żyła sobie Justyna. Uwielbiała konie,więc mieszkała z klaczą,Magdą. ![]() ![]() ![]() Poznała chłopaka,Daniela West ,teraz ich romantyczne foty(ostrzegam,dużo) <na oświadczyny Justyna ścięła włosy> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Magdzia bawi się piłką..... ![]() Justyś jest w ciąży ^^ ![]() ![]() ![]() -Ajć,help,ja rodze.!!-wzdychała Just,kiedy mąż był w pracy ![]() ![]() Oczywiście urodził sie synek ![]() ![]() ![]() ![]() Daniel zaczął eksperymentować,a Justyś zmieniła kolor i długość włosów... ![]() ![]() A ! Przygarnełam 2 koniki(sor,ale zapomnialam jak sie nazywaja) ![]() ![]() ![]() CDN ![]()
![]() |
#1267 |
|
![]()
Rodzina Martinez z Appaloosa Plains...
Po wypuszczeniu jednorożca, Jaśminki, wiele Dzikich Koni przybywało, by za to podziękować... Niestety na Dzikich Koniach nie ma opcji "Wyproś wszystkich..." ![]() Przychodził nawet inny jednorożec... ![]() Poranek po pierwszej nocy bez Jaśminki, zastał podwórko Martinezów zaskakująco... pełnym! ![]() Wiktor potrafi sam zrobić śniadanko, zdolny chłopak ![]() ![]() Tego dnia odbyła się studniówka Wiktora, oczywiście spóźnił się i limuzyna nie poczekała. Dlatego skorzystał z wyświechtanego, starego Gacka.... ![]() Oczywiście został królem Balu, ale studniówka i tak do udanych nie należało bo Wiktor... wstyd się przyznać.. nie ma dziewczyny... ![]() ![]() Następnego dnia, tatuś i synek wybrali się w teren, z Kometą i Aquino. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aisha w końcu nauczyła się malować, już w innym temacie wspominałam o jej bugu, pomimo pełnego opanowania malowania, malowała same bohomazy. Prawdopodobnie był to też powód częstego wyłączania się gry, zobaczy się w praktyce, czy teraz będzie dobrze. Wyprowadziłam ich z domu i wprowadziłam ponownie, dzięki temu "bug malarski" minął. ![]() Rodzina wspólnie pyka w konsolkę... ![]() Dzikie konie zadomowiły się u Martinezów na dobre, w końcu mają tu wodę i siano za darmo.... Lubię koniki, ale nie chcę mieć całego stada! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
Guest
|
![]()
Witajcie to znowu ja !
Tym razem mam tylko 12 zdjęć a nie 44. To są zdjęcia z dzisiaj grałam tylko 30 min. A więc zaczynamy... Drama w końcu ma swoje urodziny jest już dorosła: ![]() Tutaj już razem(z przodu Drama w środku Sam a na końcu Quennie) : ![]() Sam gładzi Dramę: ![]() A tutaj daje jej przysmak czyli marchewkę: ![]() Sam gotuje zapiekankę a obok niej znajduje się Lily: ![]() A tutaj wsypuje gotowaną wyborną karmę(czy jakoś tak) : ![]() A tutaj już widzimy samą Sam jak je zapiekankę(tą co gotowała wcześniej) : ![]() Tutaj widzimy Gavina w stroju burmistrza który leci do szpitala zabawiać chore dzieci: ![]() Dziewczyna uczy się przepisu(mądra kobieta) : ![]() Szczotkuje Dramę bo zaraz pojedzie w teren z Gavinem: ![]() A tutaj już Gavin na klaczy: ![]() W tym samym czasie kiedy Gavin wyruszył tam wyniosła śmieci: ![]() No i to na tyle dziękuje ![]() Ostatnio edytowane przez revive : 13.11.2011 - 08:52 |
![]() |
![]() |
#1269 |
|
![]()
Hej !!
![]() ![]() Rodzina Campbell Na początku stworzyłam simkę o imieniu Lea Anemon i sima o imieniu Kevin Campbell. Lea pochodzi z planety Waterland, gdzie większość simów jest... niebieskich. A więc Lea i Kevin spotkali się na studiach. Lea studiowała Sztukę, a Kevin studiował Prawo. Gdy stali się dorośli, postanowili zamieszkac razem, żeby było taniej. Później ta przyjaźń okazała się czymś więcej. Kevin zaczął odkrywać eliksiry, a Lea rzeźbić. A że byli w nowym domu, postanowili się zabawić, i od tej pory Lea miała nudności. Kilka dni później dowiedziała się, że jest w ciąży. Po kilku miesiącach na świat przyszły bliźniaki, Sky i Julian, Których zdjęcia dodam następnym razem ![]() ![]() ![]() [img]http://i42.************/5ofnzs.jpg[/img] [img]http://i40.************/14b0y86.jpg[/img] [IMG]http://i44.************/2629mc1.jpg[/IMG] [IMG]http://i41.************/ogw8lc.jpg[/IMG] [IMG]http://i44.************/10zn3uv.jpg[/IMG] Przepraszam, jeśli tylko pierwsze 2 zdjęcia działają, ale inne próbowałam z Tinypica, i niewiem czy dobrze to zrobiłam ![]() Yep, zdjęcia są OK ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Miscellaneous : 13.11.2011 - 17:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Moja kochana, nowo założona rodzinka.
ELECTRIO Od dziecka Merry chciała mieć konia... Jej marzenia się spełniły już gdy była nastolatką. Opiekowała się nim z całej siły. ![]() Merry po raz pierwszy wsiadła na konia. Klacz nazywa się Maria Magdalena. (Mina Merry jest bezcenna. ;x ) ![]() Merry jest już dorosła, ale nic się nie zmieniło od wieku nastolatki. Nadal boi się koni, no i nadal nie grzeszy mądrością. POWÓD, jazda na koniu w sukience. xd (Zuch dziewczyna, nie mieszka już z tatusiem...[*] ) ![]() Na tym zdjęciu Merry i Maria Magdalena trenują ostro. Mer. chce zostać mistrzynią. Ale sława nie przychodzi tak nagle. Merry bierze się w karby. Została moją simową Justyną Kowalczyk. Ćwiczy co dziennie. Puki koń się nie zmęczy. ;x Jak ja ją kocham. ![]() A tutaj dowód, że nie ma zmiłuj się dla Merry. Ćwiczy nawet w piżamie. :x ![]() I ćwiczenia się opłaciły. 1 miejsce w Amatorskich Biegach Przełajowych... Na zdjęciu wraca z nieudanego Wyścigu Międzynarodowego, w którym zajeła 3 miejsce... Ale Merry nie da się. Wygra i te zawody. ![]() PODZIĘKOWANIA DLA: http://imageshack.us/ Kolejna dawka Merry i Marii Magdaleny w następny poniedziałek. ;x
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 14.11.2011 - 15:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|