|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Rodzina Martinez z Appaloosa Plains...
Po wypuszczeniu jednorożca, Jaśminki, wiele Dzikich Koni przybywało, by za to podziękować... Niestety na Dzikich Koniach nie ma opcji "Wyproś wszystkich..." ![]() Przychodził nawet inny jednorożec... ![]() Poranek po pierwszej nocy bez Jaśminki, zastał podwórko Martinezów zaskakująco... pełnym! ![]() Wiktor potrafi sam zrobić śniadanko, zdolny chłopak ![]() ![]() Tego dnia odbyła się studniówka Wiktora, oczywiście spóźnił się i limuzyna nie poczekała. Dlatego skorzystał z wyświechtanego, starego Gacka.... ![]() Oczywiście został królem Balu, ale studniówka i tak do udanych nie należało bo Wiktor... wstyd się przyznać.. nie ma dziewczyny... ![]() ![]() Następnego dnia, tatuś i synek wybrali się w teren, z Kometą i Aquino. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aisha w końcu nauczyła się malować, już w innym temacie wspominałam o jej bugu, pomimo pełnego opanowania malowania, malowała same bohomazy. Prawdopodobnie był to też powód częstego wyłączania się gry, zobaczy się w praktyce, czy teraz będzie dobrze. Wyprowadziłam ich z domu i wprowadziłam ponownie, dzięki temu "bug malarski" minął. ![]() Rodzina wspólnie pyka w konsolkę... ![]() Dzikie konie zadomowiły się u Martinezów na dobre, w końcu mają tu wodę i siano za darmo.... Lubię koniki, ale nie chcę mieć całego stada! Na drugim zdjęciu, Dziki Koń ma zapleciony ogon... Ciekawa właściwość dzikiego zwierzęcia, potrafiącego samemu zapleść sobie ogon...![]()
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|