Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.11.2011, 17:10   #1281
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Psom, kotom i koniom, można gotować jedzenie, ale trzeba mieć chyba 1 czy 2 punkty gotowania. Po prostu się klika na lodówkę i wybiera "ugotuj karmę dla zwierząt", czy tak jakoś. Dla koników jest tylko to musli. To takie małe kostki, jako przekąska, konie mają pozytywny nastrójnik po zjedzeniu czegoś takiego.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.11.2011, 17:32   #1282
vernille

Poprzednie fragmenty historii rodziny Harrison: Część I | Część II.

Część III

Szybki transport? A gdzież to to tak pędzi?

Jeśli właśnie pomyśleliście o porodzie - macie rację. Rosemary i Anthony doczekali się córeczki, którą nazwali Kaya.

Pokój dla małej jest właśnie budowany - rodzice starają się ładnie dobrać kolory i meble, choć czasu jeszcze trochę mają... Taa, jakieś dwa dni. Póki co młoda "pomieszkuje" sobie w pokoju rodziców, co ma też swoje wady, pospać nie można.. :d

Kilka dni później Rosemary urządziła przyjęcie urodzinowe na basenie w AP, jest już "dorosła" - przyjechali wszyscy zaproszeni gości, prócz byłej Antka...

...nie dziwię się jej, też nie zdzierżyłabym widoku mojego byłego ukochanego, który odjeżdża ze swoją nową laską świętować "po swojemu"... ;> Ów świętowanie zajęło im całą noc, dopiero nad ranem trafili do domu, oczywiście zmęczeni, ale przynajmniej szczęśliwi. Tuż po powrocie była Anthonyego obwieściła w prawym górnym rogu, że z nim zrywa i nie zamierza dalej dbać o związek. A dobra, niech sama radzi sobie z dwójką dzieci, psem... coś tam jeszcze było. Ciekawe co ją tak nagle olśniło, że nie chciała z nim być, może podglądała nocne romanse R. i A.?

*fajne robaczki tam buszują w tym koszyku*

Frappe, seter, którego nie-wiem-czy-pamiętacie-a-jak-nie-to-zapraszam-do-poprzednich-części, niebawem się zestarzeje. Biedak. Dołączymy do rodziny kolejnego, PFFF.

Na konie czasu nie ma, póki co ogarniamy temat dziecka. Jak podrośnie, będzie prościej, chociaż odrobinę, więc może Rose przypomni sobie jak siedzi się na grzbiecie ukochanego wierzchowca? :3

Czekam aż młoda dorośnie, żeby zobaczyć co też oni spłodzili tam dobrego, a potem myślę stworzę drugą rodzinkę. Tej oczywiście nie porzucę, haa, skąd.

+ BONUSYYY!, które pewnie kochacie:

Antek należy do osób niezdecydowanych. Bardzo niezdecydowanych. Ostatnio wziął konia na lonżę, zaczął go prowadzić, przeszedł kilka kroków, stanął i zaczął się śmiać. Sierota.

A tu z kolei propozycja reklamy jakiegoś Ketonal Forte, nawet zaznaczone jasno jest, na które miejsca działa lek. D:

vernille jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.11.2011, 11:31   #1283
Justyna0307

anie_1981 ja tą babkę na białym koniu często spotykam

vernille reklama ketanolu wbiła mnie w fotel

a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog http://justynamakeup.blogspot.com/
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.11.2011, 15:22   #1284
Zielona Herbata

Justyna0307 - To jest ta Honey Darnell,ma 3 gwiazdki osobistości.

Sorry,że dziś mało fotek,następnym razem dam więcej...

Pobawiłam się trochę w CAP'ie, i stworzyłam takiego o ogiera. Ładny ?? 3 Ale ok,już wracam do familii.

2 dni po narodzinach Jagody przyszła jakaś piegowata blondynka. Wyzywała Julię,i mówiła,że jej konie to świnie. O.O

Julia potem dostała od niej plaskacza.

Konie miały dobry słuch ! Dziewczyna dostała atak od Bartka,i "przeklnął faunę" . Oberwała xD

Koński Gnom myślał,że piłeczka jest w jego rozmiarach,że się pobawi. Mylił się

Ups. ^^

Rodzice <Ania i Bartek> bardzo dbali o swoje dziecko. Na fotce mama i córka się iskają.

Hmm.. to chyba niemożliwe,żeby roślinka rosła na sianie.

+ Fotka : Julia,nie gryzie się szczoteczki do zębów ! ^^ 3 xD

Papatki ! ;**

Zapraszam na mojego bloga: Herbal Sims
Zielona Herbata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.11.2011, 15:49   #1285
Justyna0307

Julia11 ładne masz koniki ha ha oj na ostatniej fotce ona pokazuje że ma silne ząbki

a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog http://justynamakeup.blogspot.com/
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.11.2011, 17:43   #1286
Zielona Herbata

Justyna0307 - Dzięki ^^ Ojoj,chyba za drugim razem złamie zęby i zapiszę ją do dentysty

Zapraszam na mojego bloga: Herbal Sims
Zielona Herbata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.11.2011, 11:29   #1287
Smile..:*

Dawno mnie tu nie było. Wiecie szkoła i inne zajęcia zajmują sporo czasu. Znalazłam jednak chwile żeby coś dodać.No i w mojej rodzince dużo się pozmieniało ale zaraz do tego dojdę.
Na początku podzielę się z wami jakże radosną nowiną. Lorena znowu jest w ciąży!!! Tu dowód.
-nie mówcie mojemu mężowi on nic nie wie! :p

Jako, że w ich domu nie było by miejsca gdzie wstawić łóżeczko (no chyba, że w kuchni) postanowili się przeprowadzić.

Już w pierwszy dzień dostali zaproszenie do sąsiadów. Przemiłej rodzinki której nazwiska nie pamiętam. Tu z (chyba) Amber panią domu.

Okazało się, że mieszka tam również dziewczynka w wieku Diega, Sara.
Dzieciaki od razu się polubiły.

Tak samo jak Lorena z Amber, która już planuje ślub ich dzieci .

Po powrocie do domu moja ciężarna zajęła się synkiem, a Stiven poszedł do pracy. Zastanawiam się tylko dlaczego Lorena wtopiła się w ścianę.?

Wieczorem gdy Diego bawił się w swoim pokoju rodzice nie szczędzili sobie czułości.

Tu w nowej sypialni.

Nad ranem Lorena zaczęła rodzic!!!!!

Biedny Stiven przechodzić przez taki stres już drugi raz

I urodziła się dziewczynka, Aurora.

Tu z mamusią.

I w szykowanym na szybko pokoju.

Następnego dnia rodzinka wybrała się do parku, gdzie spotkali Amber z Sarą (strasznie mnie denerwuje, że dzieci nie można położyć na kocu.! Biedne leża na trawie;/)

Na razie to tyle. Wrócę niebawem
Smile..:* jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.11.2011, 13:25   #1288
anie_1981

Cool Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

A skąd mieli kasę na nowy dom? Fajna rodzina.

Rodzina Martinez z Appaloosa Plains...

Kolejna porcja fotek z Appaloosa Plains, to miasto mnie dobija, myślę o przeniesieniu ludzi do Sunset Valley, w AP po prostu nie da się grać. Znośnie jest podczas życia codziennego w domu, ale jak moi ludzie jadą z końmi w teren to jest masakra normalnie.

Spokojna scenka rodzajowa, pod wieczór małżonkowie odpoczywają na kanapie, po ciężkim dniu codziennego życia, w którym trochę pojeździli konno, a trochę popracowali... Przypominam, mają samozatrudnienia, ona jako malarka, on jako rzeźbiarz.

Rodzinny posiłek.

Kometa wysoko skacze nawet w miejscu, i to z obciążeniem, w postaci Bereniki

Cóż za kochający tatuś... Wiktor przytula Lolitę.

Huan bawi się nową zabawką, rodzice uznali, że skoro tak dobrze się uczy, to może dostać pinball'a.

Lolita w huśtawce. Przestawiłam tamtą z salonu z pierwszego zdjęcia, i zmieniłam jej kolor.

Berenika i Wiktor idą łeb w łeb

Janinka rozrzuca sianko dla koników...

Choć już późna pora, Huan bawi się jeźdźcem sprężynowym.

A oto Lolita... Mała już nie taka mała, niedługo zacznie matce podkradać kosmetyki

Lolita w huśtawce...

I na rączkach u tatusia...

I śpiąca...

Huan uczy się opieki nad konikami...

I znowu na jeźdźcu...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.11.2011, 15:02   #1289
M3Lcik

Witam wszystkich Po trudach i mękach udało mi się zarejestrowac na forum i odrazu przedstawiam wam moją rodzinkę

Molly Fiołek urodziła się i wychowała w Bridgeport. Gdy ukończyła studia i stała się młoda dorosłą stwierdziła,że miasto jest dla niej zbyt hałaśliwe i zatłoczone. Przeprowadziła się więc na wieś do AP. Zamieszkała na niewielkim gospodarstwie na obrzeżach miasteczka. Już pierwszej nocy zwiedzają pobliskie pola i stawy natkneła się na jednorożca. Molly miała ceche koniarz,więc bez problemu zaprzyjażniła się z dzikim zwierzęcieć i przygarneła do siebie nadając mu imie Błysk.

Oto Molly

Mmm,ale te lody smakowicie wyglądają. Szkoda,że jestem na djecie

Molly zaklina Błyska.

Przejażdzka na nowym wierzchowcu.

Super macie historie i sliczne Simy. Mam nadzieje,że i moja historia szybko się nie skończy

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.11.2011, 16:58   #1290
Aperlaxive

Reputacja: 11

@up fajna simka A no i serdecznie Cię witam na forum
A teraz ja, więc, miałam reinstalkę wszystkie rodziny mi się skasowały. Dlatego przedstawiam wam moją nową simkę:

Amy Carrenbroke

Amy pochodziła z sierocińca w Twinbrook. Kiedy tylko uzyskała pełnoletność, korzystając z pieniędzy, które pozostawili jej w spadku rodzice wprowadziła się do małego i przytulnego domku nad rzeką:

Razem z nią zamieszkała również papużka o imieniu Tweety:

Dziewczyna, po kupnie domu była biedna, więc postanowiła iść do pracy. Została strażaczką:

Jednak Amy źle się czuła w skórze strażaka, ponieważ obudziła się w niej miłość do koni. Dlatego postanowiła się przeprowadzić do Appalosa Plains, do małego spokojnego rancza:

Z czasem kupiła również swojego pierwszego konia. Była to klacz imieniem Lady (Nie zdziwcie się jej wyglądem - Mam coś z grafiką)

Odwiedziła też miejscową spelunkę (saloon) i zaprzyjaźniła się z miejscowym barmanem:

Jak dalej się potoczy ich znajomość?

+ BONUS

Kolorowego loda mam i ci go nie dam!

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania