![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Macie ładne zdjęcia, koniki cudne. Ciąg dalszy moich zmagań...
Rodzina Martinez z Appaloosa Plains... Moje "zmagania" z grą zaczynają mnie doprowadzać do szewskiej pasji, na chwilę obecną gra się tnie słabiej, ale za to znowu się wyłącza... Ja już nie wiem co mam robić z tą grą... Jak znowu trzeba będzie ich przenosić do nowej wersji AP, to już chyba z tej wiochy i tych ludzi zrezygnuję... Oczywiście musiałam porobić zdjęcia Komecie, sobą bym nie była ![]() ![]() A tutaj moja klacz... chyba próbuje się utopić! Słońce ty moje, nie wkłada się całego pyszczka do wody! ![]() ![]() Berenika maluje ładny obraz, gdy skończy to go gdzieś powieszę. Lolita na koniku morskim... ![]() I znowu kometa... Mam teraz tą fotkę na pulpicie w kompie ![]() ![]() Lolita bawi się w wannie. ![]() Wiktor i Berenika planowali wspólne baraszkowanie w jacuzzi, ale je zepsuli... ![]() ![]() No i Janinka ma robotę... ![]() ![]() Za to potem może sobie wypocząć... ![]() Wiktor na Aquino... ![]() Berenika maluje kolejny ciekawy obraz... ![]() Janinka jedzie do sklepu na moim ulubionym motorku... ![]() Musi kupić marchewki, sztuk: 50. Dlaczego aż 50? Bo moje konie, jedzą jak... jak konie! ![]() ![]() Martinezi vs XBox ![]() Janinka medytuje... Niestety muszę ją czymś zajmować, bo Twallan zabrał najnowszemu Master Controller'owi opcję wyłączania wolnej woli poszczególnym osobom. ![]() Lolita jest już nastolatką, podobają mi się jej oczy. ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 20 (0 użytkownik(ów) i 20 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|