|
|
#1401 |
|
Reputacja: 10
|
@o ciekawe czy Steve bedzie z jakas z tych dziewczyn
moze z ta umbrella xD? fajnie zdjecia zrobione ![]() BTW myslalam, ze rozwale gre bo zrobilam sobie domek i okazal sie zbugowany <szkielet sciagnelam i chyba przez to ;/> , wiec wprowadzilam ich do byle jakiego...moze pozniej go "odnowie" ![]() Rodzina Tanimoto ciag dalszy Wszyscy czlonkowie mieli urodziny Tutaj Kaori jako dorosla...![]() Steven bardzo spowaznial Wkoncu jest w wojsku i to na 8-ym szczeblu kariery...![]() Tomoya jako nastolatek... ![]() Amelia takze stala sie nastolatka... ![]() Hinata takze urosla - czas do szkoly xD chyba nie jest zadowolona hehe ![]() Spoznialska mlodziez pedzi do szkoly ile sil w nogach bo zaspali xd ![]() Kiedy ogloszona, ze w czwartek odbedzie sie studniowka Tomoya nie czekal ani chwili i zaprosil Amelie na bal, dziewczyna byla przeszczesliwa ![]() ![]() Hinata nie przejmuje sie szkola i bawi sie ze swoim wymyslonym przyjacielem ^^ ![]() "Boshe te zadania domowe sa od Einstein'a czy co? - Amelia Nawet mi nie mow....leb mi peka od tych rownan..." - Tomoya , no tak nauka w liceum sie zaczyna xd ![]() Powrot do mlodzienczych lat xD Steven daje rade haha ![]() Hinata znowu sie bawi - podwodna przygoda czesc 1-sza ![]() ![]() W chwilach wolnych Amelia czyta swoja ulubiona sage romansidel;p ![]() Rodzinne przytulasy;p ![]() Wymyslony przyjaciel wolalby sie bawic z Hinata, a ta woli samochodzik xd ![]() Po ciezkich zadaniach domowych czas na relaks - bitwa na poduszki;] ![]() Ech...niestety nawet ksiezniczki musza odrabiac zadania domowe ![]() ![]() No a Steven wzial sie za udoskonalanie sprzetow domowych...on to chyba lubi;p
|
|
|
|
|
|
|
|
#1402 |
|
|
Wszyscy macie super zdjęcia i super rodziny
![]() Rodzina Ćwir z Sunset Valley... Oczywiście musiałam wstawić serię zdjęć z zebrami... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bartosz w piaskownicy... Oczywiście cały się wybrudził i trzeba było go po tej akcji wysyłać pod prysznic... Ach te dzieciaki... ![]() Tutaj Bartosz na jeźdźcu sprężynowym... ![]() A tutaj Bartosz... z zebrą... ![]() Zebra w całej okazałości ![]() ![]() Mariusz i Renata. ![]() I jeleń... ![]() ![]() ![]() ![]() Szop pracz. ![]() Bartosz szczotkuje Lassie, a w tle dwie zebry się migdalą... ![]() Renata w kojcu. ![]() A tutaj mała zasnęła w huśtawce. Jakież to dla niej typowe ![]() ![]() Lassie przy stawku z rybkami. ![]() I znowu seria zdjęć z zebrami... Ale tym razem widać tu... pewien romantyzm... ![]() ![]() ![]() ![]() Okazało się, że Nana jest w ciąży! Przyszła mama wcina sianko w boksie... ![]() Renata... co ty dzieciaku bierzesz do buzi!? ![]() ![]() Bartosz z Lassie. ![]() A tutaj Bartosz jako nastolatek. ![]() Sorry, że tak się nie staram pisać im jakąś historię, ale moje zdjęcia zawsze miały taki charakter... |
|
|
|
|
|
#1403 |
|
|
@eyvee - masz świetną tą rodzinę , a zwłaszcza ich oczyy *.* pokazałabyś kiedyś ich stary dom/mieszkanie? strasznie mi się podobało xd
ha! wreszcie po 10 próbach udało mi się zarejestrować, jestem z sb dumna. śledzę wasze rodzinki mniej więcej od 100 strony ; D (+rodzina Newton cała) i już się nie mogę doczekać ich kolejnych losów chciałam dodać rodzinkę ale coś nie mogę dodać zdj ; < Ostatnio edytowane przez Vanitas : 29.11.2011 - 15:19 |
|
|
|
|
|
#1405 |
|
|
Jej chwile mnie nie było a tu już 12 nowych stron!
Wszyscy macie super rodzinki i z niecierpliwością czekam na kolejne porcje zdjęć ![]() Skąd mieli kasę na nowy dom?hmmm Stiven dość dobrze zarabia, a poza tym dostali dofinansowanie od kaching (czy jakoś tak) i zaległe becikowe;DNo dobra czas na zdjęcia: W domu Montgomerych nastał wreszcie długo oczekiwany dzień - urodziny Diega i Aurory. Diego dmucha świeczki ![]() ![]() I kolej Aurorki. (z tylu Diego przed zmianą fryzury i ubrania oraz Stiven) ![]() No i nie tak brzydki jak myślałam Diego ![]() ![]() I śliczna (przynajmniej dla mnie) Aurora ![]() Na następny dzień rodzinka została zaproszona na urodziny córki sąsiadów Sary ![]() ![]() Tu już Aurora z rodzicami Z mamusia ![]() ![]() i tatusiem ![]() No i Diego. Coś mi się wydaje, że nie będzie najlepszym uczniem. Tylko komputer i dziewczyny mu w głowie ![]() ![]() ![]() Mama jednak nie daje ze wygrana i tłumaczy mu, że szkoła jest ważna ![]() ![]() Cała rodzinka w komplecie: w ogrodzie ![]() i przy obiedzie. Jak widać Aurorce chyba nie smakowała zupa ;D ![]() Diego już zdecydował kim będzie w przyszłości. Dużo czasu poświęca na rozwijanie swoich umiejętności, a jako, że jest syneczkiem tatusia, Stiven bardzo mu w tym pomaga ![]() OMG! meteoryt!!!!! ![]() Nie, nie spokojnie....To tylko niezdarny Stiven ![]() ![]() W tym czasie Lorena uczy Aurorę mówić . ![]() No i stało się nadszedł poniedziałek czyli pierwszy dzień małoletniego w szkole. Nie wydaje się być zadowolony.
|
|
|
|
|
|
#1406 |
|
|
Rodzina Ćwir z Sunset Valley
Kolejna część opowieści z cyklu Z aparatem wśród Ćwirów... Zaczyna mi się chyba nudzić to wstawianie fotek. Nie mam pomysłu na ciekawą historię. W zasadzie to nic ciekawego się u tych moich ludzi nie dzieje, po prostu sobie żyją... Jedzą, piją, śpią, rozmnażają się. Uwielbiam ich zwierzaki, więc oczywiście jak zwykle wstawiam mnóstwo zdjęć zebr... Rodzi się ogier zebry, Melman... Kto wie skąd to imię?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Obwąchiwanie tatusia ![]() Melman ze swoją mamą, Naną, w boksie. ![]() Mariusz uczy Renatę chodzić. Mała z czasem załapała o co w tym biega ![]() ![]() Rodzina w komplecie... Nana się tarza, a Melman nie wie o co jej chodzi ![]() ![]() Mama i synek. ![]() Bartosz uczy się grać na pianinie. Jako dziecko zdobył aż 3 punkty gry na cymbałkach, więc startuje od 6 punktu gry na pianinie... ![]() Kara uczy córkę mówić. Będzie tego żałować ![]() ![]() Biegający Melman... Zwróćcie uwagę na ogon, jest taki, jak mamy i taty, ale ma nienaturalnie duży ten "pompon", no i wystaje on od razy z zadu. Mogli się bardziej przyłożyć do dziecięcej wersji tego ogonka... ![]() ![]() -Dziecięce odchody są takie obrzydliwe! ![]() Renata bawi się w pirata... ![]() kolejna seria zdjęć Melmana. ![]() ![]() ![]() ![]() BONUS: Jeleń... śledziłam ją raz, zniknęła na terenie ośrodka naukowego w Sunset Valley. Może tam się respawnują.
|
|
|
|
|
|
#1408 |
|
|
Jak to "nie dam"? Tito i Nana są na GW... Kliknij na "Moje Studio" w mojej sygnaturze
|
|
|
|
|
|
#1409 |
|
|
Anie_1981 - Melman z Madagaskara
3 A propo ogona,to jest jednorożca,tylko go tak dziwnie zrobili ;p
|
|
|
#1410 |
|
|
@anie - nie martw sie, zdjecia do ogladania to najlepsze co moze byc, wyglad simow, ich zycie, dzieciaki itp itd
ja tez nie mam pomyslow do historii, a i tak wklejam zdjecia xDRodzina Tanimoto Wspolne sniadanie dzieciakow przed szkola ![]() ![]() Mamuska Kaori nie ma co robic wiec rzezbi i rzezbi;p ![]() Nawet zmusila swojego meza Steven'a by jej pozowal xD ale mu cos to sie nie podoba hehe ![]() Tomoya oglada ulubione gwiazdy z Amelia... ![]() A Hinata czyta sobie w pokoju lekture do szkoly ![]() ![]() Kaori zachcialo sie brzdekac na....kontrabasie xd a niech jej bedzie ![]() ![]() Steven awansowal i stal sie pilotem mysliwca ;] do twarzy mu w tym ^^ ![]() Jedno z niewielu zdjec, gdzie jest cala rodzinka ![]() ![]() Powazne rozmowy mesko-meskie ![]() ![]() Kaori udalo sie wkoncu zrobic pyszna zapiekanke owocowa;] ![]() Po przyjsciu ze studniowki <co tam sie dzialo lohohoho ;D > Tomoya nie wytrzymal i pocalowal na dobranoc po kryjomu Amelie ;* milosc kwitnie ![]() Zdjecia z imprezy Tomoya i Amelia zostali krolem i krolowa balu, zakochali sie, stali sie para i tanczyli najlepiej ze wszytkich.....ach zyc nie umierac, po prostu pieknie jak w bajce ^^![]() Ale jesli chodzi o zadania domowe i nauke Tomoya mial przekichane xD Amelia go karcila za lenistwo i kazala mu odrabiac lekcje, a nie odpisywac oj biedny Tomoya...![]() Rodzice pojechali wkoncu na zasluzone wakacje we dwoje... ![]() ...a dzieciarnia juz podpalila piecyk i wzniecila pozar xD hahahaha na szczescie Tomoya uratowal sytuacje i zgasil pozar, dziewczyny oczywiscie panikowaly ^^"
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|