|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
milkie_way15- własnie ta plastusiowa grafika juz mnie nudzi,wiec sobie wyostrzam zdjecia w programie
Justyna0307-he he lubi jak coś się dzieje w zyciu moich Simów bo wydaje mi się wtedy ono prawdziwsze. Nie lubie takiej monotonii typu :rodzi się,chodzi do szkoły,bierze slub,ma dzieci,umiera...lubie troche namieszać,a w zyciu Steve'go jeszcze nie raz namieszam ![]() Edit: Kilka zdjęć Steve'go z Best'em bo przez te romanse zaniedbuje psa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Best i jego nieletnia koleżanka Baba Marsall ![]() Ostatnio edytowane przez M3Lcik : 02.12.2011 - 10:22 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rodzina Ćwir z Sunset Valley
Wszyscy macie świetne rodziny! Temat rozwija się w tak oszałamiającym tempie, że nie sposób nadążyć za wszystkimi postami, jeśli się nie przegląda go na bieżąco... Mała Renata... ![]() ![]() Mariusz po tanim prysznicu... Jaka też zimna ta woda! ![]() Melmanem trzeba się zajmować, Mariusz lubi tego urwisa. Gdy Melman podrośnie, trzeba go będzie podrzucić jakimś sąsiadom, lub oddać do adopcji... Nie mamy miejsca na trzy zebry... ![]() ![]() Bartosz jest coraz lepszy w grze na pianinie, ma już publiczność, swojego ojca, Mariusza... ![]() Lassie ma nowe legowisko. Psisko wkrótce się zestarzeje i będzie musiała wygrzewać stare kości w domu.... ![]() Bartosz i Tito jadą do stadniny... ![]() ![]() Bardzo lubię tą przeszkodę. Czy Was też denerwują te znaczki od pogłębiania cech zwierzaka, nad jego głową? Ciężko zrobić zdjęcie, tak by głowa Sima nie tonęła w tym znaczku. ![]() Trening obejmuje też bieganie... ![]() Jakiż słodki przytulas.... ![]() ![]() Nie wiedzieć czemu, Bartosz do szkoły pojechał skuterkiem, zamiast autobusem... ![]() Zebry w komplecie, fajne mam stadko, co nie? ![]() ![]() Widok z dachu rezydencji Ćwirów, jest po prostu... imponujący! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|