![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
No, i tak ma być!
![]() Rodzina Ćwir z Sunset Valley Renata i Bartosz na basenie... Tak się zakończyła poprzednia część Sagi. ![]() Wujek Henryk i jakaś Delia, sądzę, że Henryk ożenił się z tą Delią, ale nie chciało mi się sprawdzać. Henryk, jest jednym z braci Grzegorza, który jest ojcem Mariusza... Wiem, skomplikowane ![]() ![]() Laleczkowy potwór nadal grasuje, zmienił tylko taktykę działania... ![]() Bartosz, jest już młodym dorosłym... Tutaj włazi na łóżko piętrowe. Nawiasem mówiąc, ostatni raz tam spał. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale są problemy techniczne z górnymi pryczami, gdy nie śpią na nich dzieci\młodzież. Gdy rano Sim wstaje, to "spada" z łóżka, a łóżko ma niepoprawioną pościel i nie da się jej poprawić. ![]() No. Już leży na łóżku ![]() Mariusz i Kara tańczą, często to robią. Zwróćcie uwagę na dłuto, w ręce Mariusza. Bardzo często mam takiego buga, że kamień się rozpada\znika, a wtedy w ręce rzeźbiarza pozostaje dłuto. Czasami na miejscu kamiennego bloku leży jakiś minerał. Nauczyłam się ignorować to dłuto... po jakimś czasie samo znika. ![]() Renata przy pinballu... ![]() Renata przyucza się do obowiązków na gospodarstwie... ![]() ![]() Bartosz na Tito... ![]() Renata przytula Nanę... ![]() Oczywiście przejażdżkę musiała przerwać to przeklęta ceremonia świadectw. Na szczęście da się anulować jazdę do Ratusza... No ale z konia trzeba było zejść... ![]() Wracamy znowu na konika... ![]() ![]() ![]() ![]() -A teraz powstań rozgwiazdo! Coś chyba robię nie tak! ![]() ![]() Zaklinanie konika. ![]() Cóż za czułe spojrzenie na matkę... ![]() ![]() Rodzina w komplecie... ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|