|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jestem na serio bardzo zadowolony z wszystkich nowych, oraz tych starych - odwaliliście kawał dobrej roboty! W większości.
Na szczególną pochwałę zasługują motyka - za bardzo ciekawe i poruszające informacje o Wybrzeżach, chrupek - za ciekawe wiadomości z forum i pomysłowe opowiadanie, Gio - absolutnie fenomenalny "reality show" miło się czytało natomiast nie spodobał mi się dział Gingersa, oraz dział MeGusty, po prostu nie przemawiały do mnie. Rosemarie ciekawie przedstawiła seriale o których nawet nie słyszałem i może któryś obejrzę? ![]() Dziękuję również za docenienie mojego avatara, i umieszczenie mnie w rankingu userów na 1 miejscu, czego się w ogóle nie spodziewałem ;o Nieco chaosu było w Trudnych Sprawach ![]() No i oczywiście dziękuję pano Vigero za wspaniały wywiadzik ze mną ![]() gratuluję również Łamaczce Łamigłówek Rosari oraz pozostałym nagrodzonym w rankingach ![]() inne działy również były fajne, lecz nie chce mi się już wymieniać ![]() 1111111111101010200/10 ![]() nowa ekipa wniosła dużo świeżości i jak widać opłaciło się ![]() rozpisałem się ;o
![]() I found my own way... :] Ostatnio edytowane przez neville : 22.12.2011 - 21:03 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|