|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
A więc stało się. Po mojej długiej nieobecności w tym dziale wracam z nową rodzinką, którą będę grała tak długo, dopóki mnie błędy nie powstrzymają
![]() Przedstawiam wam pana Weasela Craiga i jego psa Kapsla. ![]() Weasel miał dość zakurzonego i głośnego Bridgeport, gdzie pracował dorywczo w klubach jako barman i ledwo starczało mu na utrzymanie. Zaadoptował więc szczeniaka doga niemieckiego i przeprowadził się do Twinbrook. Było ono jednak mgliste, a sąsiedzi niemili, więc wyjechał do Barnacle Bay. Tam również nie zabalował długo, ze względu na upalny klimat, który z czasem stał się nie do wytrzymania. Szukając ofert wynajęć mieszkań natrafił na urocze miasteczko - Appaloosa Plains. Postanowił że zamieszka tam. Kosz działki był bardzo niski. Wybudował niewielki domek i żył sobie spokojnie, podejmując pracę detektywa. Nie przepadał za nią, ale pomyślał, że jak dorobi się dużej kasy, to rzuci pracę i zainwestuje w jakiś porządny klub. Tymczasem rozwiązywał sprawy kryminalne. ![]() Pewnego dnia postanowił wybrać się na spacer. Przechodząc obok jednego z domów napotkał uroczą dziewczynę - Grację Loveland, która od razu wpadła mu w oko. ![]() ![]() Nawet zaczęła go podrywać ![]() ![]() A Kapsel i kotka Gracji - Babycakes [czy coś takiego] również się polubili. ![]() Następnego dnia po pracy Weasel uznał, że zaprosi swoją nową koleżankę do kina. W końcu dostał pierwszą wpłatę i chciał zaszaleć .. ![]() ![]() Potem poszli do restauracji, gdzie zjedli pyszne ciasto. Na koniec, kiedy Gracja szła do domu Weasel wręczył jej kwiaty. ![]() -Och jak miło z Twojej strony, ale naprawdę nie musiałeś... ![]() To już koniec mojej ekstremalnie nudnej historii. Dopiero się rozkręcam, i zastanawiam się czy zostać przy Gracji, czy znaleźć Weaselowi kochankę... Dziękuję za uwagę.
|
![]() |
#2 |
|
![]()
eyvee - Wiesz dobrze, że uwielbiam Lastavardów, ale od 3 dni czekam na losy Cathi & Natsu. !!
![]() Kurczaki, ja to mam problemy. Nigdy nie dojdę do 3 pokolenia. Chciałabym, bo przedtem tego nie zrobiłam. Ja i kuzynka wpadłyśmy w panikę po tym, gdy nasze kochane simki miały stać się dorosłe. ( moja dorosła, jej emerytka ) Później się wkurzyłyśmy, i ona zeswatała swoją z Christopherem Steelem ( Tak to się pisze? ![]() ![]() A żeby nie było offtopu.. suomii - Zapowiada się ciekawie.. ![]() milkie way 15 - Witaj w klubie. ja tak miałam od wczoraj ( 16 ??? ) do dzisiaj ( 16 ??? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
@Catti - no dokładnie xd na początku myślałam że to coś z moim kompem i próbowałam na wszystkich w domu xd i jeszcze u kuzynki... też czekam na rodzinę Tanimoto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|