Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.12.2011, 22:06   #1
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Chyba wszyscy mieli problem z wejściem na forum w ostatnich dniach
Rodzina Prada

Klanu Prada ciąg dalszy I już pierwszego dnia po ślubie Fleur zabrała się za robienie śniadania swojemu mężowi. Biedaczek w końcu będzie mógł się porządnie żywić, a nie ciągle hamburgery barowe i płatki na mleku

A tutaj Jodie Bunch, stara już, ale jak śmiesznie wygląda w tych skarpetkach

A to się stało po wgraniu StoryProgression od Twallana (za radą annie mod świetny, ale usunąłem go bo muszę najpierw zbadać jego opcje, najgorsze, że wszystko po angielsku i mimo, że znam język to nie w takim stopniu aby skumać wszystkie dostępne opcje, dlatego muszę poczytać sobie dobrze instrukcje). Małżonka wbiła się nago do męża i zrobili bara bara bez mojej zgody

Mój sim ma cechę odważny, dlatego jak przyszedł złodziej to spuścił mu manto, ale przegrał, ale najlepsze jest to, że zaraz przybiegła sąsiadka, Erin Kennedy i też spuściła manto złodziejowi, ale nie wiem czy to też dzięki StoryProgression Tym bardziej mnie to rozśmieszyło, że ona wygrała z nim

Fleur pisze listy w podzięce za prezenty ślubne, a potem obrzyguje mi łazienkę

Ascanio rozwiązuje sprawy detektywistyczne, ktoś zakosił Bessie Clavell pantofle ze SPA. Podejrzany Thorton Wolff przyznał się, po krótkiej perswazji, że lubi wysokie obcasy, ale nie zabrał ich. Winnym okazał się Iqbal Alvi. Czasem to mam taką polewkę z tej gry jak nie wiem, te groteskowe i zabawne zadania, zachowania czy komunikaty są rewelacyjne W tle rodzi Blair McGraw (wcześniej jakaś tam Wringwrite )

I zakończę tym oto optymistycznym akcentem:

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.12.2011, 18:40   #2
M3Lcik

@all-wasze rodziny są swietne.Jak nie forum szwankowało,to dostawałam szału tak się uzależniłam od waszych historii.

@eyvee - chyba więm już co będzie powodem konkurowania siostrzyczek

Rodzina Broke

http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1667 <--poprzednie części

Zajełam się Lidką i całkiem zapomniałam o Roshanie.Muszę i jemu wymyśleć jakąś historię by się nie zanudził mi chłopaczyna Jak narazie Roshan stałsię nastolatkiem,i to nie byle jakim-został typowym Bad Boyem

Jego WP-Tula,zapragneła zrobić mu niespodzinakę i za sprawą eliksiru zmieniła się wdziewczynę.Roshan chyba był zadowolony z prezentu

Na razie tyle

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2011, 19:33   #3
Smile..:*

OMG! ile tu się dzieje?!
ja też miałam problem z zalogowaniem się na stronę i myślałam, że zwariuje
Wszyscy macie świetne rodzinki.
eyvee JAK TY TO ROBISZ? nie będę tu się rozpisywać jacy to Twoi simowie są śliczni, a historia nadaje się na jakąś powieść bo na pewno dobrze o tym wierz
Ja niestety pożegnałam się z moja rodzina.( głupi system przestał mi czytać płytę, a gdy już zaczaił co i jak okazało się, że wszystkie moje rodziny znikły :/)
No cóż bywa. Jeżeli jutro znajdę trochę czasu to coś dodam ale nie obiecuje.
Smile..:* jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2011, 19:34   #4
Levkoni

eyvee podziwiam za grę wampirami, mi jakoś źle się nimi gra, trzeba w nocy żyć itd

Rodzina Prada

Ascanio podczas wizyty u sąsiadki, Erin Kennedy zajmuje jej dzieciaka opowiastkami o duchach.

A tu Bella Kawaler, jako już dorosła, zmieniłem jej ubranie i fryzurę Nraasem Teraz przypomina rasową Ćwirkę

Fleur (nie wiem co mi przyszło do głowy tak ją nazwać, jakoś niewygodne to imię, chyba zmienię jej na Flora ) zaczęła rodzić. Urodziła pierwszego potomka klanu Prada, Emanuela. Jeszcze tej samej nocy poczęli kolejne dziecko i po kilku dniach na świat przyszła ich córka Lubię mnożyć simów, nawet miałem w planach stworzenie małego świata dla simów-kosmitów, którzy by się mnożyli jak króliki

Ascanio dowiaduje się o śmierci przyjaciół: Bustera Clavella i Kornelii Ćwir

Coś mało tych fot robię, tu już Emanuel w wieku małego dziecka. Tatko czyta mu mądre bajki

Pierwszy raz widzę, że sim trzyma dziecko i siedzi jednocześnie Brzmi to śmiesznie, ale simowym światem rządzą inne prawa

Emanuel na huśtawce Urocze dziecko, taki uhahane. A rodzice korzystają z uciech fizycznych, póki dziecko małe i nic nie rozumie

Tatuś na spacerku z córą. Zanim doszli do gabinetu stylizacji (który zrobiłem z domu Claire Ursine ) był zmrok i musieli wracać, hahaha

Tu codzienność Pradów, czyli wychowywanie dzieci w ciasnej chacie (tatuś to nawet nie zdążył się przebrać z ciuchów roboczych). Drugie zdjęcie to poród Fleur - trzecie dziecko w drodze! Nie ma co, Ascanio to prawdziwy potwór rozpłodowy, żona już ma biodra szersze od drzwi

stare 29.12.2011, 09:52   #5
M3Lcik

Rodzina Broke

poprzednie odcinki http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1690

Pewnego wieczoru Lidka wybrała sięna spacer do ulubionego parku.Gdy siedziała huśtawce pogrążona w marzeniach podszedł do niej nieznajomy chłopak z mega afro

-Lidka? Jak ty wyładniałaś.
-Gilbert?

Lidka rzuciłą się dawnemu przyjacielowiw ramiona.Tyle czasu się przecież nie widzieli,musieli to nadrobić dłuuugą rozmową,aż do Lidii zadzwonił Steve,że jak nie wróci to będzie miałą szlaban

Przyjażń kwitła na nowo.Lidka stęskniła się za przyjacielem z dzieciństwa. Jednka nie zapominała o Licjusza.Chciała by jej chłopak poznał jej najlepszego przyjacielai gdy rodzice wyjechali na weekend do SPA urządziła w domu pidżamaparty. Pierwsi przyszli chłopcy i odrazu nie przypadli sobie do gustu....

Ale impreza i tak mijała w super atmosferze. Lidka nawet zeswatała swoją ulubioną koleżankę z innym kolegą (ma do tego talen)

Podczas kolejnych dni Lidka mało widywała się z Lucjuszem.Chłopak zaczął ją unikać,a gdy wreszcie sie pojawił był oschły i nieczuły.

Lidka była zrozpaczona.Póbowała złapać go na GG,ale zbywał ją tekstami,żema dużo zajęć lub musi pomagać wujostwu.

Niewiedziała co ma robić.Któregoś dnia po szkole gdy nie mogła dodzwonić się do Lucjusza,zadzwoniła po Gilberta.Chłopak zjawił się bardzo szybko i starał się pocieszyć przyjaciółkę.

By trochę ją rozlużnić zaproponował wspólne odrabianie lekcji a potem wspólne oglądanie gwiazd.

Gilbiert z wielką chęcią stał się pocieszycielem Lidki. Raz nawet się zagalopował...

Co gorsza...Lidce się to spodobało....

Wreszcie nadeszły urodziny i koniec szkoły Lidki. Pieknie się prezentuje z dyplomem

I w swoim nowym małym domku,który rodzice kupili jej w nagrode za dobre wyniki w nauce

Meggi i Steve też się troche postarzeli,ale ich miłość ani troche nie zmalała

Po wyprowadzce Lidki jedynymi dzieciaki zostali Roshan i Tula. Ich przyjażń była troche skomplikowana...Roshan lubił robić wredne dowcipy dziewczynie...

....która dość ostro reagowała na jego poczucie humoru,Kłótnie między nimi to była normalka,ale Roshan i tak zawsze przepraszał.Przecież Tula była jego ulubioną przyjaciółeczką

Prócz kłócenia się ciągle ze sobą lubi też czasem powalczyć na poduszki

Tula zaczeła czuć coś do Roshana.Któregoś wieczoru po szkole postanowiła eleganckosię ubrać i przygotowała mrożony krem dla swego oblubieńca

Niestety...Roshan przyprowadził do domu nową koleżankę....widać,że jemu bardziej na niej zależało...

A co z Tulą? Zostałą sama ze złamanym sercem.....

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania