|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
A ja Sklepik z marzeniami lubię najmniej ze wszystkich jego książek
![]() dzięki a ja osobiście uważam, że Weasel jest brzydki, jakiś taki mi wyszedł plackowaty xd A i jeszcze... Dzieciaki urocze, a ta poza, kiedy tak śpią mnie rozbraja A jak dziewczynki urosły... jedne z najładniejszych simek, jakie widziałam ^^ W sumie to zauważyłam że wszyscy Twoi simowie są tacy ładni. A Sebastian wygląda jak jakiś model normalnie :d milkie_way15 - ja sama jestem dziwna, to mam normalnie nazywać simów? lubię takie wymyślne imiona, bo tak to są tacy zwyczajni.
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
suomii - Ja też daję simom dziwne imiona
Albo Angielskie, albo dziwne. Częściej Angielskie, bo jakoś znam dużo ( Z mojej szkoły )eyvee - Buduj ten dom szybko, bo ja sie nie mogę doczekać. Dziewczyny są śliczne ![]() Ja mojej Shaiden też muszę jakiegoś chłopaka stworzyć, ( buuu, nie umiem ) bo za jeden simowy dzień będzie nastolatką... Btw. sprawdzałam, gdybym troszkę nie przerobiła ust Shaiden, to dziewczyny byłyby prawie identyczne Jak mi sie laptop nie przegrzeje, to dzisiaj wstawię kolejną część mojej rodzinki, ale uwierzcie mi, trudno sie gra czteroma osobami
|
|
|
|
#3 |
|
|
No co Ty? : o Matko, a to moja Jego ulubiona książka. Lubię jeszcze Pod Kopułą i Cmentarz Zwierząt. I ogólnie wszystkie, ale te najbardziej mi w pamięć zapadły. ; ) Eyvee jejujejujeju...! Jakie śliczne one są. I Sebastian- ciacho, hahah. No i mam zdjęcia rodziny La Rouge. Na razie to wszystko jest średnio ciekawe, ale grałam nimi dopiero drugi raz- kiedyś rozkręcę! Dzieciaki, mimo iż miały młodą i rozrywkową mamę musiały uczyć się przyzwoicie- w końcu mają wyrosnąć na porządnych ludzi! ![]() ![]() W tym czasie Cassie wgłębiała się w projektowanie. ![]() W swojej małej społeczności mieli system- co rano ktoś inny gotował posiłek na cały dzień. O dziwo najczęściej robiły to dzieciaki. ![]() ![]() ![]() Ale Cass też się nie obijała. Poszła do pracy. Początki miała trudne, ale w końcu zaczęła czuć się pewnie w stylizacjach. : ) ![]() A tak wygląda poranek u tej rodzinki. Sama chciałabym mieć tyle czasu rano, hmm.. ![]() Cass gdy miała dzień wolny wybrała się do galerii sztuki. Spotkała tam ('trooooochę' przerobionego przeze mnie) Jareda Frio (czy coś.) ![]() A potem poszła skonsumować sobie: karmę dla zwierząt z kaczki. (czy coś.) ![]() Gdy już wróciła do domu chodziła cała w skowronkach. (ta simka chyba serio wyszła mi najlepiej!) ![]() A Roger się rozleniwił. Zamiast spać w swoim posłaniu ten wolał grzecznie obok swojej pani. Uświadamiał jej tym, że jakiś mężczyzna w łóżku być musi. Taaa, zdołowało ją to. :< ![]() Jedno ze zleceń: dać jej normalną piżamkę. Urocze, nie powiem. : ) ![]() I taki bonusik! Kto przyszedł do mnie na stylizację? Agnieszka Zadek! Hahhaa nie poznalibyście jej 'po'. ; ) ![]() Tyle na dziś. Obiecuję, że zrobię coś ciekawszego, już niedługo. ; ) Dobranoc!
Ostatnio edytowane przez Stephenowa : 28.12.2011 - 20:09 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|