|
|
#23 |
|
Reputacja: 10
|
eyvee nie przejmuj sie, ja kocham twoje historie
![]() Bez zbędnych wstępów. ![]() Susan wiedziała, że musi wstać i iść do pracy - w końcu to jej pierwszy dzień. Pragnęła w przyszłości zostać uznanym lekarzem, nie chciała skończyć tak jak jej rodzice, więc wstała z ociąganiem, ubrała się i wyszła na dwór. ![]() I doznała szoku! Przed jej drzwiami stał nikt inny jak Seth Ventura. Bardzo się ucieszyła. ![]() Od razu go przytuliła, kiedy nagle oprzytomniała, przecież on zniknął dwa lata temu, zostawił ją bez słowa wyjaśnień, oprzytomniała i go puściła. ![]() Poczuła wściekłość. Był jej jedynym przyjacielem, tylko on rozumiał, co czuła mając rodziców alkoholików, ponieważ był w takiej samej sytuacji. - Jak możesz po dwóch latach tutaj tak po prostu przychodzić? I skąd masz mój adres?! - cała aż drżała od wściekłości. - Zawsze chciałaś tutaj mieszkać, ciągle o tym mówiłaś. - odpowiedział z ironicznym uśmieszkiem. Cały Seth, nic się nie zmienił, pomyślała. Widząc jej smutną minę, powiedział: - Przepraszam, wytłumaczę Ci wszystko jeśli mi pozwolisz. - Ehh, no dobrze... - powiedziała, w końcu to Seth. - Ja muszę iść do pracy. ![]() ![]() Kiedy Susan poszła do pracy, Seth od razu wszedł do domu i kłapnął na łóżko. XD ![]() Dopadły go wątpliwości i postanowił zadzwonić do Doriana, nie był pewien czy sobie poradzi... Przyjaciel powiedział, że przybędzie na następny dzień. ![]() ![]() Przepraszam, że tak krotko, ale muszę wszystko przygotowac. XD Efekt nudow. >D
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|