|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
@ Ginsei- Felixa przerobiłam z Sima ze skrzyni. Co do fryzur,to ja stosuje jasne o ton pasemka i dlatego fryzura "błyszczy",ale nie na wszystkich fryzurach tak ładnie wygląda.
![]() Poprzedni odcinek -> http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1948 Kochankowie wrócili do Bridgeport i zamieszkali w domu rodziców Joel'a,ale z czasem przeniesli się do mieszkania Kati,która postanowiła przeprowadzić się do swojego nowego faceta. Kilka dni po przeprowadzce wybrali się na piknik na plaże. ![]() Joel postanowił oświadczyć się Juliet by mieć ją już na wyłączność. Potem długo przytulali się na gorącym piasku ![]() ![]() ![]() ![]() Juliet postanowiła zrezygnować z kariery aktorki.Mimo,że wszyscy ją chwalili i doceniali czułą,że nie da sobie rady ze sławą. Zatrudniła się więc w salonie spa. Z czasem stan Juliet się pogorszył. Cały czas biegała do ubikacji wymiotowac. ![]() Jej przyjaciółka Molly miała na to jedno wytłumaczenie: <Jesteś w ciąży>. Juliet się ucieszyła,od dawna chciałą mieć dzidziusia,ale nie wiedziałą jak na tą wiadomość zareaguje Joel.Przecież nawet nie są po slubie. Postanowił jednak upewnic się i poszła do lekarza. ![]() <Zgadza się,jest pani w ciąży.> powiedział jej łysiejący koleś w kitlu. Dziewczyna wracałą cała w skowronkach. Oczywiście powiedziałą Joelowi,że zostanie tatusiem.Też się ucieszył ![]() ![]() Z czasem młodzi dowiedzieli się,że ich radość jest podwójna gdyż w brzuchu Juliet rozwijały się bliżniaki. Joel mimo,że sam wracał zmęczony z pracy starał się pomóc odprężyć ukochanej.Uwielbiał też pogaduszki z brzuszkiem ![]() ![]() ![]() ![]() Wreszcie nadszedł dzień porodu. Niestety Joel był wtedy w pracy i Juliet z pomocą Molly musiałą dotrzec do szpitala. ![]() Po 13h mordengi na świat przyszły dwa maluchy. Chłopiec i dziewczynka. Gdy Juliet spojrzałą na synka uśmiechneła się do siebie. Był małą kopią Joela,ale gdy spojrzałą na córkę to....się przeraziła. Dziewczynka to wykapany FELIX! <Jak to mozliwe?> pytałą lekarza. <Gdy kobieta w kórtkim odstępie czasu współżyje z dwoma różnymi partnerami,czasami dochodzi do podwójnego zapłodnienia>*. Juliet była przerożona,jak na to wszystko zareaguje Joel,który po pracy przyjechał odebtać narzeczoną. ![]() Gdy pielęgniarka przyniosła dzieci,Joel odrazu spojrzał na dziewczynke i stwierdził -Zaszła jakaś pomyłka,to nie moje dziecko. -Może i nie pana,ale napewno tej pani- odparła połozna. ![]() ![]() Juliet wyjaśniła ukochanemu to co powiedział jej ginekolog. Prawdopodonie po tamtej nocy z Felixem zaszła w ciąże,a potem ta noc z Joel'em u niej w domu...Chłopak mimo,że był zdumiony i troche zły nie gniewał się na ukochaną.Takie rzeczy się ponoć zadażają. Złoscił się bardziej na gwiazdora,bo trzeba pewnie będzie mu powiedzieć o dziecku,wieć zapewne zechce je odwiedzac... Joel nie mylił się. Gdy bliżniaki podrosły,Juliet powiadomiła Felixa,że ma z nią córkę. Aktor bardzo sie ucieszył.Może i nie zdobył Juliet,ale ma coś co ich będzie łaczyć.Oczywiście stał się częstym gościem u nich w domu (ku niezadowoleniu Joela) i rozpieszczał swoją córeczke. ![]() ![]() Juliet też bardzo kochałą dziewczynkę,chociaż nie odziedziczyłą po mamusi nic z wyglądu. ![]() Joel natomiast bardzo był przywiązany do swojego synka. ![]() Fatima & Julian ![]() ![]() Przy dwójce dzieci jest niezła charówka,więc gdy pewnego wieczoru Joel'owi wreszcie udało się ułozyć dzieciaki do snu Juliet postanowiła mu zrobić niespodzianke i zaprezentowała mu się w nowej bieliznie ![]() ![]() Cchiałą sprawdzić czy mimo ciężkiej pracy i obowiązkom domowym Joel będzie dał rade wykazać się jako kochanek. I chyba dał rade sądząc po minie dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W weekendy cała rodzinka wybierałą się na spacer do parku. Dzieciaczki uwielbiały przejazdzki na elektrycznych bujawkach. ![]() ![]() ![]() ![]() Rodzice widocznie tez lubili się pobujać ![]() ![]() A tu maluchy już w wieku szkolnym. Cudowna z nich rodzinka ![]() ![]() *- tak,takie przypadki się zdażają,że jedno z bliżniąt może byc jedego mężczyzny,a drugie -innego. Wyczytałam to w encyklopedi ciąży i macieżyństwa i sprawdziłam w internecie. Wiem,że w Simsach to nie możliwe,ale dla celów historyjki można troche poudawac ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez M3Lcik : 12.01.2012 - 14:06 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|