|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Marl ooo i jest dobrze nie wiem czemu ale miałam cichą nadzieję (słyszałam o takich przypadkach) że tak będzie
![]() ![]() ginsei hahahaha lody ![]() ![]() ![]() ![]() PS.Mam już ferie nananan ! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
|
![]()
JUPI !!
![]() A potem jako pierwsza ich nie będziesz mieć ![]() ![]() W każdym bądź razie - czyżby to oznaczało, że można się czegoś spodziewać w najbliższych dniach? Cytat:
![]() Hehehe... Cass było duszno i spała na zewnątrz xD Nie myślałaś o użyciu 'reset sim'? Milkie_way15 Sam ma straszne te buty - patrzę na pierwszą jej fotkę w tych butach, patrzę, patrzę i się dziwię, co takie dziwne te... spodnie xD I jeszcze z jakimiś różowymi bufkami xD Ale po zastanowieniu się, to w sumie nie wiem, czy to czasem nie jest tunika... Dobra, nieważne ![]() Suomi Weasel jest boski z tym palącym się tyłkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adrienne chyba specjalnie przebrała się w strój do pływania ![]() A Cindy też robi ciekawe minki ![]() Nie no - Zero to Zero, jedyny i niepodważal... zaraz, zaraz... Rosemarie, chyba nie chcesz zrobić coś podobnego jak w VK?! ![]() Btw... właśnie zauważyłam, że w tym wdzianku stylizacyjnym Cass ma niezły cyc... ![]() Kolejna rodzinka stracona przez błędy EA... ![]() A przy okazji chciałabym pochwalić i podziękować osobom, które, przy okazji dodawania nowego odcinka, wstawiają linki do poprzednich przygód - dzięki temu się nie gubię, kto ma jaką rodzinkę i co się ostatnio przydarzyło owej rodzince ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
![]() Właśnie zdałam sobie sprawę z tego , że brakuje mi rodzinki Anie... milkie - nie lubię tej dziewczyny Damona :< szkoda mi jego byłej żony.
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Marl
Zła jestem na tą grę... zbiera kolejne żniwo ![]() Marl, to ja cię następnym razem proszę, by po stworzeniu rodzinki trzymać ją w skrzynce - jak zginą w niewyjaśnionych okolicznościach, to ich kopię wstawisz ![]() Stephenowa Na co ja patrzę? No cóż, lepiej nie wiedzieć i nie rozmawiać ze mną na takie tematy ![]() Eyvee, jeszcze twoja rodzinka? ![]() Trzeba będzie na twórców opowiadań nałożyć minimum dwa obowiązki - trzymanie kopii swojej rodzinki w skrzyni i trzymanie kopii zapisów w osobnym folderze. Mnie też jest autentycznie szkoda, że części Simów już po prostu nie zobaczę, chociaż to 'tylko gra' a historie są wymyślone, a nie o prawdziwych ludziach... Człowiek się zżyje i jest mu po prostu żal w takich sytuacjach... Stephenowa - ja też nie narzekam, Simy mi się nie blokują, jedynie błąd 12 się pojawia, z którym się już 'zaprzyjaźniłam' ![]() Shotshe Biedna Amelie, w zimie, w śniegu w samej bieliźnie... Brrr ![]() I tak na marginesie - nie ma w polskim słówka 'de', ale ode jest ![]() ![]() Rzeczywiście delikatnie pozmieniałaś, choć to jego chwalenie się pracą w radiu... Fajnie wyszło ![]() Rosemarie A Zero jak się zrobił wampirem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
Lazuryt, wybacz, ale nie mam pojęcia, a nie wiem czy bym ją teraz znalazła w folderze downl. Nie zapamiętuję takich rzeczy. :< Suomi każdy sim zapewne takie robi, tyle że ja głównie na nich się skupiam i je wyszukuję. ;p Czemu nikt nic nowego nie dodał, eeejee. :<
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|