![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Marl kurczę, a ja wgrałam do miasta dziewczynę dla Matta (ściąganą z neta). I teraz co zadzwonię do jakiegoś domofonu to, że tej osoby nie ma w domu.. Nie ma w ogóle, bo stałam i czekałam na nią..
![]() Nikt nie pisze więc. Rodzina Break Fensy chciała iść do kościoła się pomodlić o Toma. Jednak nie wiedziała, że on tam jest.. ![]() On se grał na instrumencie i akurat weszły dzieciaki.. ![]() Fensy weszła do kościoła i wydukała "To są jakieś żarty" Tom! Kochanie! Czy to nie wspaniały zbieg okoliczności? Jesteśmy w kościele, oboje, teraz albo nigdy. Chcę być twoją żoną. Nie masz pojęcia jak się martwiłam"! ![]() On powiedział tylko "Nie dzisiaj nie teraz" i odszedł.. Załamana Fensy wróciła do domu.Tak byli jak żuraw i czapla.. Następnego dnia po pracy Amelia zrobiła mamie gulasz rybny. ![]() ![]() Amelia przyprawiła tak ja lubi jej mama. ![]() ![]() Tom odwiedził Fensy wieczorem. Ale rozmowa była okropna strasznie się kłócili. Tom myślał, że Johny ja odwiedził i, że Fensy go z nim zdradziła. ![]() ![]() Nawrzeszczał na nią i poszedł.. ![]() Ale po chwili wrócił i zaczął ją przepraszać. ![]() Znowu powiedział coś o ślubie, ale Fensy go nie słuchała.. ![]() Tylko go mocno przytuliła i też przeprosiła.. ![]() ![]() Jeszcze potem chwilkę pogadali. ![]() Wiem, że nie powinna dawać mu kwiatów, ale co ja poradzę ![]() ![]() Amelia cieszyła się, że ojciec jest w domu. ![]() "Ale czemu mama dała mu kwiaty?" ![]() Zaprosiła go na noc. Ale byli wystarczająco pokłóceni, że nie spali ze sobą.. ![]() Tom w łóżku Amelii ![]() ![]() Matt w słodkiej piżamce sprząta po rodzicach. ![]() Następnego dnia Fensy i Tomowi zaproponowano wspólne, darmowe wakacje. Zgodzili się. Czy po powrocie w końcu dojdą do porozumienia i wezmą ślub? Kiedyś tak bardzo się kochali.. ![]() ![]() ![]() c.d.n. Ostatnio edytowane przez shotshe : 25.01.2012 - 21:05 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|