| 
	 | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Reputacja: 11 

| 

Spoiler: pokaż Witam! ![]() Żeby nie było, że po zdobyciu w tegorocznym FA rangi stylera osiadłam na laurach, wstawiam dziś kolejną postać. Ale najpierw chciałabym ogromnie podziękować wszystkim, którzy nominowali mnie w tym konkursie i za wszystkie oddane na mnie głosy - nie macie pojęcia, jak wiele to dla mnie znaczy! Wiedzieć, że komuś podoba się to, co robię - po prostu bezcenne! Dziękuję! ![]() A dzisiejsza simka nazywa się Dipti Man (tak, takie imię i nazwisko mi wylosowało  ). Jest to przedziwna narodowościowa mieszanka, podobnie jak pomieszany jest jej charakter, pełen skrajności   Potrafi być i spokojna, i wybuchowa, nieśmiała i przebojowa; kiedy chce, umie być miła albo być skończoną zołzą, której nienawidzą sąsiedzi. Bardzo aktywna, chociaż lubi spać do południa. Jogging może uprawiać nawet o 2 w nocy. Jeśli kogoś kocha, to na zabój, a jeśli nienawidzi, to z całej duszy. Pamiętliwa i mściwa, nie raz robiła pod domami demolkę ze śmietników simom, których nie znosi. Lepiej jej nie podpadać, a wtedy będzie uroczą sąsiadką, towarzyską i gościnną. Lubi bowiem zapraszać przyjaciół na pyszne ciasta z własnoręcznie zebranych owoców. Ogólnie pozytywna postać, radosna, żywiołowa. Da się lubić ![]() Tyle tytułem wstępu, a teraz prezentacja   Mam nadzieję, że się przyjmie:![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 
| 
		 | 

|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Reputacja: 12 

| 

Jejku, ona jest świetna! Jedynie bluzka ma troche rozmazane tekstury, ale uj z tym. Włosy są*świetne, no i eyeliner, którego sam namiętnie używałem  

![]()  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#3 | 
| 

Moderator 

Reputacja: 48 

| 

Nigdy nie wiem, co pisać w komentarzu w twoim temacie, bo wszystkie simy są po prostu świetne...  

![]() Dobrze odwzorowałaś ten typ urody, simka nie wygląda sztucznie. Ładny skin i ubranie (Twoi simowie zawsze mają świetne ciuchy *-*). Zdjęłabym jej tylko te kolczyki, po prostu niezbyt lubię takie ozdobniki, zwłaszcza na nosie. Poza tym jak zawsze perfekcyjnie!  

![]()  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#4 | 
| 

Supermoderator 

Reputacja: 27 

| 

Uwielbiam azjatycką urodę wśród simów, a Ty robisz chyba najlepszych  

![]() Jeśli miałabym uściślić swoje wrażenia to stawiałabym, że to Wietnamka, ale to tylko takie moje odczucie ![]() Ma bardzo ładne rysy twarzy i świetną fryzurę oraz dobrze dobrany makijaż. Jednym słowem jak zwykle: idealnie  

Mam łopatę. 
			 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#5 | 
| 

Administrator 

Reputacja: 102 

| 

Kolejna niesamowita simka. Faktycznie, ja również nie wiem co powiedzieć na temat twoich simów, są po prostu świetne.  

Właściwie jedyne co mi nie pasuje to eyeliner, z drugiej strony sam nie wiem co by było lepsze.
		 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#6 | 
| 

| 

Jak mnie tu daaaawno nie było... aż temat zamknęli  

Ale teraz, gdy tak gorąco się zrobiło w związku z demo TS4, naszła mnie ochota na zrobienie czegoś nowego i rezultatem tego jest postać poniżej. Nazywa się po prostu Dora i jeszcze nie ma żadnej swojej historii, ale to się chyba szybko zmieni, bo na samo granie też mnie coś ruszyło   (kurczę, mam nadzieję, ze po tych kilku miesiącach nie wyszłam z wprawy.... o_O) ![]() ![]() ![]() ![]()  
		 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#7 | 
| 

Moderator 

Reputacja: 48 

| 

Niedawno zastanawiałam się, kiedy wreszcie wstawisz coś nowego.  

![]() Pewnie, że nie wyszłaś z wprawy!   Simka jest idealna, ma piękne oczy i nos.   Jej brwi też mi się podobają, są takie wyraziste.   Jedynie te dołeczki w policzkach nie są moim zdaniem fajne, bo bardziej przypominają jakieś wgniecenia. xDStylizacja też jest super, wszystkie dodatki mają tak dobrą jakość... Najbardziej podobają mi się kolczyki i spodnie (mogę prosić o linka do tych spodni? Proooszę, one są cudowne *w*). Obróbka graficzna jest w porządku, fajna tekstura w tle, no i ładnie wycięłaś simkę. ![]() Myślę, że nie muszę pisać oceny liczbowej.  

![]()  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#8 | 
| 

Administrator 

Reputacja: 102 

| 

Absolutnie nie wyszłaś z wprawy, simka jest urocza.  

Ma ładny kształt twarzy, oczy. Makeup wygląda na bardzo szczegółowy, masz świetne dodatki. Tylko dołeczki faktycznie nie pasują, no i jak na mój gust trochę przesadziłaś z grubością warg. Poza tym jednak jest świetnie.
		 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#9 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Simka jest prześliczna, jednak nie podobają mi się te "dołeczki" w policzkach. Podobają mi się jej oczy i makijaż.  

Jeżeli chodzi o ubiór to nie podobają mi się spodnie (getry?), ale to mój gust. I kolczyki są takie duże. Nie jest jej trochę ciężko je mieć na uszach? xD Ogółem, pomimo tych 3 elementów prezentuje się świetnie.  
		 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#10 | |||
| 

| 

Oj ludzie, ludzie, dołeczki na twarzy są fajne!  

Bez nich byłaby za idealna, a tak ma coś charakterystycznego na twarzy ![]() Cytat: 

![]() Cytat: 

+ krytykowane dołeczki! xDCytat: 

A kolczyki, hmmm... no nie skarżyła się, jak je zakładała, więc pewnie nie są tak uciążliwe, na jakie wyglądają   Dzięki, miło usłyszeć, że jeszcze jakoś daję radę   Straszne chęci mam do tworzenia, napędzane głównie demo CAS-u z TS4, którego nie mam, a tak bardzo mnie korci!
		 | 
|||
| 
		 | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |

| 

|