![]() |
#192 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ruth bardzo mi sie podoba, fajna fryzura + do tego fajnie komponujace sie kolczyki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
|
![]()
Kobieto, Ty to już chyba perfekcje w tworzeniu simów osiągnęłaś
![]() Co ja ci mogę napisać? Ruth i Aurora są śliczne, przede wszystkim dlatego, że są unikatowe. Każdy z Twoich simów jest inny i to mi się w nich najbardziej podoba ![]() Naoglądałam się tych simów i teraz sama chętnie bym coś dodała, tylko lenistwo nie pozwala, choć mam kilka fajnych postaci ![]() Oby tak dalej! ![]()
![]() |
#194 |
Reputacja: 12
|
![]()
Już chyba od paru miesięcy zbieram się, zeby wstawić tu komentarz, raz nawet jak pasałam taki długi to mi się przeglądarka wyłączyła
![]() Twoje simy sa najładniejszymi jakie widziałam. Nie są idealnymi laleczkami, zawsze je coś wyróżnia. Z tych z ostatniego posta najbardziej podoba mi się Ruth, ale swoim znamieniem Aurora zyskuje dużo punktów :> Masz talent ![]()
![]() |
#195 |
|
![]()
Aurora jest genialna, ta plama na policzku dodaje jej uroku. Ma piękne oczy. Ruth początkowo również wydała mi się piękna ale coś mnie odrzuca.. Nie wiem, nos wydaje mi się taki kanciasty.
#196 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jeszcze nigdy nie dodawałam komentarza w Twoim temacie z prostej przyczyny - nie mam pojęcia jak te Twoje Simy skomentować. Są przepiękne, nie mogę wyjść z podziwu jak można takie śliczności tworzyć
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
|
![]()
Chciałam skomentować każdy post po kolei, żeby nikt nie czuł się pominięty, ale po prostu nie wiem, co mam napisać, bo praktycznie do każdego musiałabym powtarzać to samo
![]() ![]() ![]() Dla zainteresowanych (jeśli jacyś są), Ruth i Aurorę wstawiłam do pobrania na moim simblr, do którego link znajduje się w sygnaturze, więc jeśli ktoś chce nimi pograć to zachęcam do ściągania (ale reklama, lol) ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Edit: Obie simki działają, cieszę się bardzo :3
![]() Ostatnio edytowane przez Diana : 07.02.2014 - 19:03 |
|
![]() |
![]() |
#199 |
|
![]()
Jeny! Robisz przepiękne simy! Naucz mnie :<.
Ruth wygląda tak naturalnie, a do tego jest bardzo ładna! Aurora jest dość realistyczna, tylko dałbym jej inne piegi ![]() Już pędzę pobierać! ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Twoje simki są G.E.N.I.A.L.N.E.
![]() Poważnie, prędzej się prawnuków doczekam niż znajdę w nich coś, co mi się nie spodoba. Szczególnie Aurora bardzo mi się podoba z tym znamieniem na twarzy. I te piegi ![]() ![]() Ruth ma śliczną fryzurę, no i bardzo podoba mi się je strój. Czekam na kolejne Twoje simki ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|