|
|
|
|
#1 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Ha, to teraz posłodzimy Malin!
![]() Sarita - za mocny puder. BARDZO ciekawy makijaż! Co do rysów twarzy... WOW! ![]() Fryz ma zarąbisty mesh i teksturę *_* I wgl to wszystko takie HQ! ![]() Line - typowa malinowa chłopczyca! Szkoda, że nie dałaś fotki całego stroju, bo zapowiada się megaśnie! PRZEŚLICZNA jest, zakochałam się ![]() No i czyżby stylizacja a la lata 90? Zdecydowany, "klasyczny" makijaż i bodaj modne wtedy krótkie włosy :> Deronda - TE OCZY. Matko, aż ciarki mnie przeszły ![]() Śliczna stylizacja. Ciekawy tatuaż na czole :> Mathyou - zdecydowanie najlepszy Twój Sim jak dotąd. Trochę mi przypomina Chestera Benningtona z Linkin Park. Kenny, szczęściarz z Ciebie, że dostałeś takiego przystojnego i perfekcyjnie zrobionego sima! Więcej zdjęć? ![]() Autumn - nie dziwię się, że jest Twoją ulubienicą! To wyjątkowa simka Ma w sobie coś takiego urzekającego, no i ta uroda... Miód dla oczu! ![]() Aczkolwiek zestawienie ciuchów jak dla mnie odpada ![]() Bez ocen, bo musiałabyś się nieźle postarać, żebym dała Ci mniej niż to 9-10/10 xD Btw, nie myślałaś o tym, żeby np. na blogu dzielić się tymi simami z innymi graczami? Ostatnio edytowane przez Liv : 10.11.2013 - 14:05 |
|
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||||
|
Reputacja: 11
|
Cytat:
Cytat:
Daj namiar na siebie, też poobserwuję ![]() Cytat:
Kąciki ust postanowiłam trochę mocniej opuścić, bo chyba jeszcze żaden mój sim takich nie miał. Taka mała odmiana ![]() Cytat:
I to w dodatku z takimi samymi "preferencjami urodowymi" jak ja Cytat:
Jest taka urocza i dziewczęca, rzeczywiście niepozorna i zakochałam się w niej na tyle, że po raz pierwszy zrobiłam sima specjalnie do fryzury Autumn po prostu nie może wyglądać inaczej Bardzo się cieszę, że i tym razem Ci się podoba No weź przestań xD Cytat:
Co do fryzury - mesh właściwie taki przeciętny, ale grzywka jako akcesorium dodała sporo uroku. Jako całokształt też mi się podoba ![]() Cytat:
Specjalnie dla Ciebie cała postać - klik! Czy megaśnie to nie wiem Ja lubię czasem takie niekonwencjonalne połączenia Cytat:
No trudno się mówi A więcej zdjęć? Hmm... Znów coś tam wygrzebałam - klik 1, klik 2 Naprawdę nie mam już nic więcej (na tym drugim nie mam pojęcia, co mu się stało, przyszedł na parcelę jako sąsiad i chyba się z kimś wtedy pokłócił xD).Cytat:
A nad ciuchami trochę się zastanawiałam. Kompletnie nie wiedziałam, w co ją ubrać, bo moja simowa szafa nie zawiera zbyt wielu ubrań w takiej jesiennej tonacji ![]() Cytat:
Nie można cały czas słodzić ![]() Cytat:
), Amaranth, Swarna, Autumn... Wiem, że to tylko postacie do gry, nic wielkiego, ale jakoś emocjonalnie się z nimi wiążę i nie wyobrażam sobie, żebym gdzieś, kiedyś na jakimś blogu znalazła ich fotki z podszywającą się za autora inną osobą... Ale cały czas rozważam ten pomysł i pewnie w końcu się na to zdecyduję W końcu niedługo wejdzie TS4 i o dwójkowych simach mało się będzie pamiętać. W dodatku jeszcze tylko dosłownie kilka osób i będę mieć 100 obserwujących, więc taki mały "followers gift" by nie zaszkodził ![]() Bardzo, bardzo dziękuję za wszystkie komentarze, jesteście kochani! *.*
|
|||||||||||
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|