|
|
#242 |
|
Reputacja: 10
|
Simka imo bardzo urodziwa. W zasadzie nie mam zastrzeżeń tylko... ma jakiś taki niemiły wyraz twarzy, jakby mówiła " jestem doskonała i nie mam ochoty z tobą rozmawiać".
9,5 na 10 |
|
|
|
|
#243 |
|
|
MASAKRA! ale komentarzy, aż jestem bardzo mile zaskoczona
![]() dziękuję wam wszystkim za ocenę, czuje się podbudowana ![]() a teraz sim, który niekoniecznie ma się podobać, no chyba, że ktoś lubuje się w takich "barwnych" postaciach xD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rabdos to od pewnego czasu, właściciel przeuroczego domku w którym kilkadziesiąt lat temu, dokonano kilku morderstw ![]() Jeśli ktoś będzie chciał mogę wystawić ten piękny domek na forum
|
|
|
#244 |
|
Reputacja: 14
|
Jeszcze się pytasz, wstawiaj!
![]() Sim nie jest zły (tzn. pewnie jest, ale w tej chwili nie rozmawiamy o charakterze ), aczkolwiek nie miałem okazji dokładnie mu się przyjrzeć ze względu na ciemne zdjęcia (dodatkowo moja Mroczność sprawiła, że zrobiło się całkiem ciemno, więc sama rozumiesz xDDD). Z tego, co udało mi się dostrzec, to ma dość śmieszny nos i dużo tapety wokół oczu ![]() Ocena: 10/10, a co xDD |
|
|
|
|
#245 | |
|
|
Cytat:
Gdyby mial normalne oczy ... byłby całkiem niezły! Co nie zmienia faktu, ze podoba mi sie Tylko ta fryzura... Wygląda, jakby go kopnął prąd. xDWstawiaj ten dom, chętnie go zobaczę. ;D 10/10
|
|
|
#246 |
|
|
hahaha, bardzo fajny >D
podobają mi się jego oczy oraz blizny, choć ta na poliku jest trochę nienaturalna ma fajne włosy, dają klimat ale ma straszne ubranie ![]() 8/10 z chęcią zobaczę ten dom : >
|
|
#247 | |
|
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() hahah no wiesz nie wiem na co umarł ![]() wieeem, muszę mu poszukać czegoś w klimacie ![]() dzięki za komenty, już się biorę za obróbkę zdjęć, więc domek będzie gdzieś koło 15-stej ^^
|
|
|
|
#248 | |
|
|
Wow, mhrooooczny ^^ Ma bardzo fajne oczy i te blizny... No jacie
![]() A, no i zapomniałam o włosach, które bardzo, bardzo, bardzo mi się podobają ^^ No po prostu geniusz ![]() Dobra, nie przynudzam dłużej: 10/10 ![]() Cytat:
Leżę i coś czuję, że nie wstanę za szybko
|
|
|
|
#249 |
|
|
Ej, niezły jest
Może obniżyłabym trochę oczy, żeby twarz wydawała się bardziej proporcjonalna, niemniej jednak sim robi wrażenie. Przydałby mi się taki przystojniak do mojego dwójkowego Silent Hill, które niestety już nie istnieje Co do Twojej poprzedniej simki, to jest IDEALNA! Świetne proporcje, dobrze dobrana prezentacja, a oczy sprawiają, że simka wygląda bardzo realistycznie. Szacun, bo jest naprawdę piękna
|
|
|
|
|
#250 |
|
|
Mwaahahahahha *0* Jaki on śliczny
No nie wiem co mam jeszcze powiedzieć. 10/10 I dawaj dom
|