|
|
#251 |
|
Reputacja: 10
|
no a jednak się podoba
![]() dobrze wiedzieć ![]() dzięki za komenty, zdjątka do chałupki już się zgrywają na serwer ^^
|
|
|
|
|
#252 |
|
|
Nie wierzę w to, że nie skomentowałam tego sima Oo' Jest niemal idealny
3 Niemal, bo brakuje mi tylko rzęs, których chyba nie posiada xd Pusto trochę wokół jego oczu, brakuje mi chociażby cienkiej czarnej kreski na górnej powiece. No i nos jest trochę za duży, osobiście wolę mniejsze nosy Ale i tak jest boski, fantastyczna blizna na policzku I błagam, powiedz mi skąd masz tą fryzurę, bo jest świetna
|
|
|
|
|
#253 |
|
Reputacja: 11
|
Jak już pisałam w zdjęciach domku, może on zostać moim mężem. ;3
Kocham tą fryzurkę, a on wygląda w niej wspaniale. ![]() Ehh, ale nie mogę zdradzać Colina. ;/ Cóż, i tak go kocham! xD Nic dodać, nic ująć. Prześliczny ![]() 100/10
|
|
#255 | |
|
|
nawet się nie spodziewałam, że ktoś jeszcze mógłby skomentować Rabdosa
![]() no to niespodziewanke mi zrobiliście :3 Aoi fryzurę sprawdzę i podeślę linka na PW ![]() nos mnie samej nie pasuje, no a oprawa oczu została taka, a nie inna bo trochę przysłaniała mi te czerwone "cienie" wokół nich ![]() może kiedyś spróbuję zrobić mu małą operację, to pokażę rezultat ![]() Fallen czy ja wiem czy on taki prześliczny no ale niech będzie ![]() Katerina (pasuje Ci ten nick ) w najbliższym czasie postaram się jeszcze wstawić "coś" mhrocznego :3dziękuję za komentarze! ![]() a teraz kolejna simka! ^^ Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#256 |
|
Reputacja: 12
|
Ale superowka!
![]() Sam mam u SB ten fryz, i myślałem że to bez nadzieja, ale u CB wygląda superokokokokokowo ![]() Pieprzyk nadaje charakteru A szminka jest super, sam ją mam ![]() Czy ona na 1 focie ma batona? ![]() 1o/1o
|
|
#257 |
|
Reputacja: 11
|
Aaaaaa, leżę i kwiczę! xD Ja tam jakąś broń widzę, ale w sumie baton też może na upartego być. xD
Simka jak zwykle zachwycająca, no ale co innego może być w temacie jednej z mistrzyń Nos jest po prostu idealny, a od oczu nie można oderwać wzroku, hipnotyzują. 33 Bardzo podoba mi się fryzura, poproszę jakiś namiar. To ubranie i w ogóle cała stylizacja sprawia, że taka kocica z niej jest. Prezentacja "na ostro" jest świetna. Trochę przerażający ten wehikuł, jak ona się tym przemieszcza? Piękna jest, cała. Nie ma się czego przyczepić. 100/10 |
|
|
|
|
#258 |
|
|
Malin do mistrzyni mi bardzo daleko, ale dziękuję za pochwałę :3
a co do motoru, to tylko atrapa ![]() fryzura jest z peggy, płatna bodajże, ale zgłoś się do mnie, to postaram się coś na to zaradzić :> Kenny to jest broń ![]() dzięki za komenty! :3
|
|
|
#259 |
|
Guest
|
Wszystkie simy ładne ale Rabdos
♥Normalnie zakochałam się w nim ihihi jest cudowny.. Aissa też jest śliczna to jej spojrzenie na ostatnim poraża PWrzuć jeszcze więcej takich mhrocznych simów... Ostatnio edytowane przez revive : 22.03.2012 - 18:40 |
|
|
#260 |
|
|
Cud miód malina
Na pierwszych trzech zdjęciach jest idealna Te włosy, brwi, usta, wszystko. Na ostatnim zdjęciu wydaje się, że mogłaby mieć nieco bardziej uwydatnioną dolną szczękę, ale co ja tak się czepiać będę Jest boska
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|