![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
@shotshe - o kurcze ale zmiana
![]() ![]() @xaga - haha im wiecej chlopcow tym lepiej *,..,*, a Ariel wyrosla na sliczan dziewczyne a jej brat na ciacho ;D Rodzina Soushiro ciag dalszy Zdecydowalam sie jednak powrocic do jednej coreczki...nie mam teraz weny na trojaczki, moze kiedys ale teraz chce jedynaczke ;D czeka ja ciekaaawa przyszlosc...zreszta sami mozecie sie domyslac xD Josuke wyczerpywala opieka nad glosna i rozbrykana Kari ;] dziewczynka miala duzo energi... ![]() Stwierdzil, ze czas sie wziasc za swoja kondycje i codziennie rano cwiczyl i cwiczyl. ![]() Nami oczywiscie zajmowala sie malutka coreczka i uczyla ja chodzic...obie w pidzamach xd ![]() Widac Josuke tak bardzo lubil gre na gitarze, ze nawet wirtualne wystepy go bawia;p ![]() Oczywiscie zajmowal sie takze Kari, gdy mial wone od pracy - byla jego oczkiem w glowie ![]() ![]() "Popatrz! Czy to ptak? Czy moze samolot?....to chyba jest..." "Tatku przeciez to twoja wielka lapa..." ![]() Kari i jej kucyk ;p ![]() I prosze! Oto prawdziwa magia - przechodzenie przez sciane ;D ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|