![]() |
#36 |
Reputacja: 10
|
![]()
tiaa, postanowiłam w końcu dodać moje potworki ; ) miała być historia, ale nie mam siły chyba na nic bardzo wyczerpującego, więc jest jak jest
![]() LOSY RODZINY ARCHIBALD Poznajcie Vivienne... (powinna wam kogoś przypominać xd) ![]() ![]() ![]() ![]() ...jej męża Chace'a... ![]() ...oraz ich córkę Blair Ryan. ![]() ![]() Rodzina Archibaldów wywodzi się od założycieli SV, więc można powiedzieć, że są kimś w rodzaju Sunsetowej szlachty ; ) prawie jak Laandgrabowie, Altowie czy Ćwirowie. Oczywiście należą do miejscowej elity bogaczy. Zapowiedź ''Sims 3 - Rodzinna Rozrywka'' czyli mama spędza z córką czas bardzo wychowawczo - przed telewizorem ; ) ![]() A gdy mała B. już śpi... ![]() ![]() W zasadzie życie małej B. było piękne. Miała wszystko czego chciała, kiedy chciała. Typowa rozpieszczona jedynaczka. Jednak pewnego dnia wszystko się zmieni, gdyż... Vivi jest w ciąży ![]() ![]() Rodzinne śniadanko (chyba jedyne jak dotąd, kiedy zdecydowali się usiąść przy 1 stole) ![]() + podpórka pod łokieć ; ) ![]() za wszelkie oznaki senności/odruchy wymiotne PRZEPRASZAM. ale może następnym razem, gdy nie będę dodawać zdjęć o 2:58 będzie coś ciekawszego, bo nawet nie mam siły na opisy xd + po tym co zapodała poprzedniczka... musiałabym mieć chyba talent jej zmieszany z Eyvee, żeby z tego coś ciekawego wyszło xd
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|