![]() |
#481 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam dziwny problem. Mianowicie, nie mogę zrobić screena z gry.
![]() ![]() Edytuś: I jeszcze ten czarny prostokąt w lewym górym rogu na screenie "z gry". To nie żadna cenzura, jakby co. ![]()
|
![]() |
#482 |
Creator
|
![]()
Nie lepiej pobrać jakiś program do robienia screenów? Np Screen Hunter Free czy coś innego?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Reputacja: 11
|
![]() A próbowałaś kiedyś instalować Frapsa? Robi bardzo dobre zrzuty z gry i przede wszystkim, nie musisz po każdym zrobionym zdjęciu minimalizować gry i wklejać schowka do programu graficznego. Fraps automatycznie zapisuje zrobione zrzuty w osobnym folderze, więc możesz zrobić masę fotek, a potem powybierać te najlepsze.
Swoją drogą, u mnie po reinstalacji nadal nie działa! ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
|
![]()
Dzięki! No to teraz, gdzie są te zrzuty z Frapsa? I czym je się robi? Normalnie prt sc?
![]() |
#485 |
Reputacja: 11
|
![]() Program zapisuje pliki w domyślnym przy instalacji katalogu, sprawdź w C:\Fraps\Screenshots
Klawisz do zrzutów ustalasz sobie w ustawieniach, czyli -> Settings, wchodzisz w zakładkę Screenshots i tam w tym małym okienku "Screen Capture Hotkey" klikasz raz myszką, a potem wciskasz klawisz, którym chcesz robić zrzuty (obojętnie jaki, ale najlepiej chyba PrtSc). I to wszystko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
|
![]()
Dzięki, kocham Was! I strzelam, że nie da się nic zrobić z tymi liczbami klatek w rogu?
![]() |
#487 |
Reputacja: 16
|
![]()
Nie. Jedyne co możesz zrobić, to przemieścić licznik w inny róg.
Ja go mam w lewym górnym rogu. Na szczęście na zdjęciach jest niewidoczny. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
|
![]()
No trudno, na pewno kwestia przyzwyczajenia.
![]() Ej no, ale ja lubię znać przyczynę. Dlaczego tak mi się stało? Nigdy jeszcze się z czymś takim nie spotkałam. ![]()
![]() |
#489 |
Guest
|
![]()
Pomóc nie umiem niestety, ale sama mam problem.
Otóż problem spotkał mnie najpierw u Marysi Przyjemniaczek, obecnie cierpi na niego córka Diny. Do rzeczy, każdy sim (nie patrząc na studentów) ma 4 pola z pragnieniami, prawda? Problem w tym, że u danego sima wyświetlają się tylko 3 takie pola, czwarte zaś jest całkowicie puste. Niby w grze to nie przeszkadza, ale nurtuje mnie czy dałoby radę coś z tym zrobić? |
![]() |
![]() |
#490 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Miałam kiedyś podobny problem, tylko u mnie nie wyświetlały się 2 pola.
Problem z czasem sam się rozwiązał, ale w międzyczasie znalazłam sposób jak sobie z tym w miarę dobrze poradzić. Otóż nie wyświetla się tylko obrazek, po kliknięciu na kwadracik cały czas wyświetla się nazwa i opis pragnienia ![]() W każdym razie, mam nadzieję, ze przynajmniej ułatwiłam nieco grę ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 44 (0 użytkownik(ów) i 44 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|