|
|
|
|
#1 | ||||||||||||
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
co do przerwania odcinka w takim momencie... tez nie miałam wyjścia ![]() Cytat:
Cytat:
Hooper potrzebuje teraz Vorga, bardziej niż Vorg, Hoopera sierżant jest "świeżakiem" w kwestiach demonów, będzie musiał się nauczyć panowania nad tym co go opanowuje, że się tak wyrażę. Cytat:
![]() a co do Nicka, to fakt,że jedyne co mógł zrobić, to patrzeć na demona, jak na owada w słoiku, bo ten nie miał zamiaru z nim rozmawiać.. Cytat:
![]() co do tego słowa, to w dwójce jest "sulsul" nieraz na powitanie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
prawda? xD a tak bardziej serio pisząc, to strach jest skutecznym zmieniaczem nastrojów :>Cytat:
i dziękuję ;**no to powiem Ci, że nie będziesz musiała czekać długo :3 wczoraj wieczorem dostałam takiego kopa, że w dwie i pół godziny napisałam prawie cały, kolejny odcinek O.O aż sama się sobie dziwię... Cytat:
![]() czasami męczę się przy jednej fotce po 15-20 minut i w tym momencie sobie nie żartuję ![]() np. przy TYM zdjęciu musiałam użyć kilku OMSP, by Juri wyglądał jakby rzucał się na Marco, a i tak nie wyszło mi dokładnie to, co chciałam... No a przy TYM również myślałam, że mnie szlag trafi, gdyż kilka razy musiałam zmusić Mei do całowania się z Chrisem, a dopiero za ostatnim razem uchwyciłam odpowiednie ujęcie ![]() ale można się tego nauczyć, bo ja się tego uczyłam przez ostatnie dwa lata :3 poradnik mówisz? w tym poradniku nie byłoby pewnie nic nowego, no ale mogłabym pokazać kilka swoich sztuczek ułatwiających robienie zdjęć ![]() a tak w ogóle to jeśli chodzi o fotki... xD ![]() jak ostatnio zdjęcia robiłam, to przy wejściu na parcelę wyskoczyło mi coś takiego xDD biorąc pod uwagę, że w FS Nick ma IQ ponad przeciętną i jest niezłym mózgowcem, to myślałam, że padnę ze śmiechu jak to przeczytałam ![]() dziękuję za opinię :3 jeśli w najbliższym czasie pojawi się 3-4 komentarze, to dodam odcinek jeszcze w tym tygodniu
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 02.05.2012 - 23:26 |
||||||||||||
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|