![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
No to znów ja. Ostatnio sporo gram, a poza tym, u mnie rzeczy dzieją się (chyba?) stosunkowo szybko.
![]() To po kolei. Moje śliczne maluszki. ![]() April ![]() I June. (Ktoś :< mam zamiar zrobić jednej z nich córeczkę o tym imieniu. W ogóle rozpocznę 'miesięczne' drzewo genealogiczne, haha. ![]() ![]() Rodzice od samego początku wzięli się za uczenie dziewczynek podstawowych umiejętności, zdjęcia mam tylko z nauki mówienia. ;p ![]() ![]() Hee, wiadomo kto w tym domu nosi spodnie! (Tak serio - Holy wszystko naprawiała, a Jack codziennie gotował.. Sprytne. ) ![]() Oo, moja rodziinka. ![]() ![]() Jack zaadoptował nowego konia. Jest to klacz imieniem Fortuna. ![]() ![]() ![]() H. postanowiła nauczyć się jeździć. Zaczęła (nie wiem, czemu) od przejażdżki na koniu nowym, do tego w samej bieliźnie! :o ![]() Śliczne, co? ![]() ![]() Oo,Charlie i Fortuna dobrze się dogadują, haha. ![]() Za dobrze! ![]() No tak.. W mieście zaczęły pojawiać się plotki, że Jack ma nieślubne dziecko. Było to prawdą, niemniej chłopak nie lubił plotek. Tak więc.. ![]() A tu już ślub prywatny, brany ok 5 nad ranem, na plaży za ich domem. ![]() ![]() ![]() ![]() Mała April je.. ![]() No a June już cieszy się na posiłek. (to chyba była zmiksowana surówka zrobiona przez Holy. To jedyne danie, jakie pozwalam jej robić, bo raz jak robiła spaggethi to spaliła kuchnię. -.-) ![]() No i nadszedł dzień urodzin dziewczynek. Hura huraa, dmuchamy świeczki! ![]() ![]() I tu już większe. April będzie artystką, po mamie, natomiast June sportsmenką - po tatusiu. Konkretnie 'dżokejką'. ![]() ![]() No i oto ona! Fortuna urodziła źrebaczka, którego nazwałam Felicja. Nie wiem tylko, czy słusznie, bo mam dziwne przeczucie, że jest to chłopiec. Muszę sprawdzić. ![]() No, a pod moim domem biegał jelonek. Z tyłu widać Jacka, który ma buga i cały czas się skrada. Nabył go jak kiedyś dostał od Cass szlaban, i tak mu już zostało.. Wkurzające, resetsim nie działa. -.- ![]() Tyle, przepraszam za długość. ;p Czekam na Wasze rodzinki. ![]() P.s. Znów ktoś Rovena ma chłopaka, nabyła go w 'gimnazjum czy liceum'. Nie pamiętam, jak się nazywa, ale istnieje! :d
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|