![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale ja lubię Wasze rodziny!
Myrtek no nie mów, że on tak na prawdę nie jest taki idealny? Kuuczę, biedna Alice.:< Kicaj o nieźle, rzadko się tutaj homoseksualiści pojawiają. Ciekawie co z tym 'Ever Ever' będzie.. ;> Anie Twoja rodzina jest już historyczna, strasznie podziwiam Cię, że nie nuży Cię gra jedną rodziną z tyloma odnogami. Pewnie połowa miasta jest już spokrewniona z Twoimi simami. ;p I ja mam coś. Jak zwykle, coś. Rovena codziennie wstawała o pół godziny wcześniej niż Ethan i robiła rodzinne śniadanie. Dobra żona. ![]() ![]() ![]() A Olivia jest w ciąży! Grubas z niej taki teraz.. Kluska. :3 ![]() ![]() ![]() Rodzinne odwiedzenie Jacka i Holly. ![]() Robimy obiad.. ![]() No tak,ona haruje a ten gra. -.- ![]() Biednej Rovenie coś zaszkodziło.. I tak każdy wie, o co chodzi. ![]() Nieświadomi zakochańce szepczą sobie pod gwiazdami. Najpierw sami sobie ciuchy pozabierali, zupełnie bez mojej ingerencji. :o ![]() Zdążyłam na szczęście zmienić Rovenie ubranie na takie z pokoleń, może dzięki temu normalnie będzie ubrana podczas ciąży.. Zawsze o tym zapominam. >,< Podziwianie niewidzialnej obrączki. ![]() Tyle. Dawajcie swoje rodziny! ![]()
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|