|
|
|
|
#1 | |||||
|
Guest
|
Bardzo dziękuję za komentarze ;3
Widzę, że opinie są podzielone. Jestem już swiadom błędów, jakie popełniłem podczas tworzenia tego projektu. Niestety mimo wielu dni poświęconych temu domu, nie wszystko jest idealnie. Teraz odpowiadanie xd: _________________ - Cytat:
), no i tak narodziła się ta nazwa.. Rozumiem więc Twoje rozczarowanie, gdy okazało się, że nie jest to typowy szwedzki dom, ale po prostu nie miałem innego pomysłu na nazwę (a w tej dziedzinie za bardzo kreatywny nie jestem, niestety). Poza tym cieszę się, że projekt (wyłączając nazwę xD) Ci się spodobał. __________________ - Cytat:
Dziękuję .a co do fotela, to absolutnie się nie zgodzę. Wydaje mi się, że gdyby był tam fotel z tej samej serii, co kanapa, to pomieszczenie straciłoby na tym wiele. ale oczywiście o gustach się nie dyskutuje. każdy ma przecież prawo do własnego zdania. ![]() ___________________ - Cytat:
- Dziękuję, nieskromnie powiem, że jestem z niego bardzo zadowolony. - co do łazienek, to wiem. Nie potrafię ich odpowiednio rozplanować.. Niestety wyszły jak wyszły. W przyszłości, podczas projektowania postaram się zastosować do rad ;3, - Na pewno coś jeszcze z 'dwójki' wstawię, na razie jednak muszę odpocząć od drugiej generacji. Tworzenie tego domu pochłonęło dużo mojego czasu, i szczerzę mówiąc nie mogę się już na 'dwójkę' patrzyć xd. _______________________________ - Cytat:
- Bardzo mi miło. Z ogrodem nie miałem problemu, za top bryła kosztowała mnie trochę wysiłku i cierpliwości :>. - Z rzutami masz rację.. Chciałem dobrze - przedobrzyłem. _____________________________ - Cytat:
- Bryła, jak bryła. W sumie nie widzę w niej nic złego , oczywiście taki typ budynku nie każdemu może się spodobać.-Łazienki, owszem - są mdłe. Salon za to wydaje mi się po prostu przestronny i skromny. - Wiesz, wrócę, ale z pewnością nie zrezygnuję z projektowania w 'dwójce'. Może nie tak często jak w Sims 3, ale jednak. W 'dwójce' trudniej jest zaaranżować wnętrza, czy wybudować bryłę. I właśnie to mnie zachęca. Chcę się w jakimś stopniu rozwinąć, a nie stać w miejscu. Spodziewać się wiec możesz moich projektów w obydwu działach. - dziękuję jednak za surową ocenę, cieszę się, że wymaga się ode mnie czegoś więcej. _________________ Czy ktoś jeszcze skomentuje? edit: @down : Wiem, też mam ten fotel :<. No trzeba się przyznać do błędu, niema co XD Ostatnio edytowane przez Spectrum : 04.07.2012 - 20:17 |
|||||
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
O, mam jeszcze jedną wadę
Fotel przy biurku nastolatki. Ten fotel absolutnie nie nadaje się do biurka! Do stolika na kawę, przed telewizorem, do poczytania książki, gdziekolwiek, ale na pewno nie przy dużych stołach. To nie jest sztywny mebel. Mam ten fotel w domu i uwierz mi, że gdybyś tylko usiadł na nim, to blat stołu znalazłby się pewnie na poziomie Twojego podbródka. To fotel do wypoczynku.
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|