Cytat:
Napisał Volturia
Jesli chodzi o oczy, to raczej wlasnie pomylilam pojecia - za duze.
|
Teraz rozumiem! Chociaż i tak szczerze mówiąc tego nie widzę, ale na pewno na przyszłość postaram się na to uważać.
Cytat:
Napisał Volturia
nie stwierdzilam tego na podstawie jednego zdjecia, ale trzech.
|
Wiem, wiem. Po włączeniu gry i przyjrzeniu się simce bliżej muszę przyznać Ci rację.
Cytat:
Napisał Volturia
Jednak brak podobienstwa czasami nie tkwi w kolorze oczu, wlosow czy skory. Nawet ciezko okreslic podobienstwo tych simek powierzchownie,ale sa troche malo wyraziste, kazda z nich jest taka 'naturalna', delikatna. Dlatego MI wydaja mi sie podobne, nawet jesli jedna powiedzmy ma cos z skosnookiej urody a druga jest mulatka.
|
Zrozumiałam(chyba) o co chodzi. Dziękuję, że mi to napisałaś. Każdą wskazówkę i słowa krytyki staram się uwzględnić przy pracy w warsztacie. Postaram się... coś z tym zrobić. Przyjrzę się każdej simce jeszcze raz i... no.
Cytat:
Napisał Katerina
A mnie się podoba. Oczy są ładne, takie wyraziste. Piegi też ładnie komponują się z jej urodą.
|
Bardzo się cieszę i dziękuję za komentarz.
Cytat:
Napisał Katerina
Przyczepię się jedynie do za bardzo uniesionych kącików ust... generalnie nie wyglądają za ciekawie.
|
Już pisałam: macie racje, faktycznie są zbyt uniesione. Dziękuję, że zwrócono na to uwagę.