![]() |
#61 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moja mama zwie się Monika
![]() Simka mi się naprawdę bardzo podoba ^___^ Robisz postępy, nie ma co ;p Jakoś... nie mam żadnych zastrzeżeń ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Reputacja: 11
|
![]() A gdzież ona tam wlazła
![]() Simka bardzo ładna, a najładniejsze oczy :> Sympatycznie wygląda, sprawia wrażenie takiej ciekawskiej i wszędobylskiej ![]() Fajna ta czarnulka, 10/10. |
![]() |
![]() |
#63 |
|
![]()
Włosy ma fajne.
A sama jest piękna, ale zwykła. Nie wiem, czepiam się pewnie, ale nie podoba mi się ta jej zwykłość. Zupełnie jakby była lalką. Brakuje mi w niej tego czegoś. Nawet, gdy patrzy prosto w 'obiektyw', to tak jakby nie patrzyła. |
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]()
Oczy!
![]() ![]() Reszta ok, bo simka w efekcie wyszła Ci ładna. Ale nie podoba mi się jej nos i z podbródkiem też coś jest nie tak. Ale całość oceniam jak najbardziej pozytywnie ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |||||
|
![]()
Dziękuję za komentarze
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#66 |
|
![]()
Monica jest ładniutka :3
Podobają mi się jej oczy i kształt ust, ma też ładny podbródek, choć troszkę skróciłabym nos, wydaje mi się trochę za długi. No i fajna prezentacja, taka pomysłowa! ![]()
![]() |
#67 |
|
![]()
Wielkie dzięki rudzielec
![]() Przedstawiam Wam Madelaine, która jest jedyną przedstawicielką jednego z siedmiu szlacheckich magicznych klanów. ![]() ![]() ![]() ![]() Przy ostatnim zdjęciu bawiłam się kontrastem, co zresztą widać. I tak, wiem że nos to masakra.
#68 |
Reputacja: 11
|
![]() Oj, dział z Simami zarasta nam kurzem, chyba mało kto już tu zagląda (ja sama od tygodnia staram się coś stworzyć, ale nic nie wychodzi, brak weny i co zrobić... ;/). Nawet opowieści z życia naszych Simów trochę zwolniły bieg. Rzuca się to w oczy zwłaszcza przy wiecznie aktywnym dziale z TS3. Szkoda.
Tak naprawdę tylko 2 rzeczy w wyglądzie powyższej postaci nie są w moim guście, a mianowicie nos i brwi. Pierwszy - jest za mały i mam wrażenie, że przesadziłaś z maskami, no chyba, że to taki niefajny światłocień, w takim razie zwracam honor ![]() Całość wychodzi na spory plus, mimo wszystko brakuje mi czegoś, co nadałoby jej charakteru, co by przyciągnęło uwagę. Jest ładna, ale taka zwyczajna. 9/10 |
![]() |
![]() |
#69 |
Reputacja: 26
|
![]()
Moim zdaniem Madelaine ma nieco... dziwne oczy, przynajmniej na niektórych zdjęciach to tak wygląda. Nos ma faktycznie dziwny i brwi... cóż, ja bym jej dała inne (polecam te od Trapping). I zgadzam się z Malin, że jest taka... zwyczajna i niezbyt wyróżniająca się. No, ale poza tym nie jest źle. Nie wiem za bardzo, jaką przyznać ocenę liczbową.
OK, też uważam, że trochę posucha w tym dziale. Zamierzam dziś kogoś pokazać ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
Hm. Nie nie... niebardzo.
Wszystkie simki sa do siebie mocno podobne i troszke maxisowskie. Czesc z nich ma za male oczy i za pociagla twarz. Ostatnia ma chyba za mocno podniesione kaciki ust, co bardzo rzuca sie w oczy. Generalnie simki srednie. 5/10
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|