![]() |
#41 |
Reputacja: 12
|
![]()
Dobra ja też się dorzucę
![]() Rzeczywiście, jest parę błędów, ale fabuła bardzo ciekawa ![]() ![]() ![]() a ty, Robaczku masz czelność krytykować go po tym co sam odwaliłeś? (i po części jeszcze odwalasz) poganiał kocioł garnkowi... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wisienko, ja tylko czekam aż ty dodasz losy swoich simów...
![]() |
#43 |
|
![]()
Wiśnio- Owszem mam czelność, ponieważ prawo pozwala mi do wyrażania swojej opinii -.- A tak w 100% twoje opowiadanie, również nie jest zbyt idealne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
No proszę was, teraz będziecie się nawzajem obrażać i wytykać swoje prace? Macie na to miejsce w odpowiednich tematach, a nie tu. Przepraszam bardzo, ale po prostu muszę to przerwać zanim się, broń Boże, rozkręcicie
![]() I żeby nie było, każdy na początku robi mniejsze lub większe błędy, mam nadzieję, że Pan Ciastek wyciągnie wnioski i następne odcinki będzie się czytało z niemałą przyjemnością. Historia się rozkręci i będzie fajnie. Może wtedy obejdzie się bez takich dziwnych dyskusji. Dziękuję bardzo.
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
Ja tam tylko napiszę, że jestem ciekawa co dalej i będę wpadać :x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Reputacja: 14
|
![]()
Widzę, że i tutaj dotarła zaraza kłótni złośliwej xD. Robaczku, masz prawo, tylko czy Ty się przypadkiem nie uwziąłeś za bardzo? Myślę, że komuś, kto sam nie radzi sobie do końca z interpunkcją, nie przeszkadzają tak bardzo źle postawione przecinki... Poza tym, to nie jest FS, więc nie jest wymagana umiejętność dobrego pisania.
Aczkolwiek "ztond" to wstyd i hańba po prostu ![]() Opowiadanie jeszcze się nie rozkręciło, więc nadal nie mogę za dużo powiedzieć. Jeśli o mnie chodzi, to przecinkami nie musisz się przejmować, jednak zwróć uwagę, żeby nie powtarzały się takie błędy, jak ten powyżej ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]()
Słodki Pan Ciastek : Ty się nie smuć, tylko weź się za Ciebie.
Te porady przydadzą Ci się w życiu. Wielkie oklaski dla Ciebie za to, że podjąłeś się zrobienia czegoś (...) jeszcze większe za to, że odpisałeś, że napiszesz następny. Może dam Ci małą radę. Zrób to ten odcinek tak, jakbyś chciał oglądać swój ulubiony serial. Napisz sobie na kartce czy w notatniku jakieś dialogi. Opisuj więcej, a o zdjęcia się nie martw. http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629769 http://www.przecinki.pl/ nie obrażaj się za te linki, ale pomogą Ci ![]() Życzę powodzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
Aha, i wiesz co panie słodki ciastku
![]() ![]() Robaczku - owszem, masz prawo, ale wydaje mi się, że mścisz się za to, że sam nie najlepiej wystartowałeś, a po za tym ten post w ogóle nie ma nic wspólnego z tematem, a jeżeli masz coś do mojego opowiadania, to napisz to tam, rzecz jasna z argumentacją ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]()
Wspaniała historia,wszystko a nawet za dużo zostało tu powiedziane.Nic dodać nic ująć.Nie martw się
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|