Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > Opowiadamy jak sobie gramy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 24.11.2012, 18:42   #11
Myrtek

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Życie Słodkich simów Pana Ciastka.

Cytat:
Napisał Stephenowa Zobacz post
Z całym szacunkiem dla Was, ale na prawdę moglibyście powstrzymać się od pisania 'BOŻEBOŻEBOŻE DZIĘKUJEMY SECTUMSEMPRZE (?) ŻE TO NAPISAŁA!'.
Fakt, błędów jest cooooo nie miara, mnie osobiście 'choć' i 'ztond' najbardziej zabolało, ale czy podkreślanie tego na kaaaaaażdym kroku i w każdym komentarzu jest motywujące? Nie.

Nikt nie jest idealny, fakt, może napisać, że człowiek robi błędy, przesłać stronkę, jak zrobiła to Katherine, ale krew mnie zalewa, gdy taki ROBACZEK prawi mądrości na temat ortografii i interpunkcji. -.-

To była taka dygresja, a teraz część właściwa.
Historia moim zdaniem jest ciekawa, intryguje mnie wątek z tą Alex, która, wg matki Charlie, nie działa dobrze na młodą.. No, i jak to tak, zakochać się w ojcu przyjaciółki?
Czekam na więcej, a tych krytyków za dychę zapraszam do działu Fotostory. -.-
W zupełności się z Tobą zgadzam!

Nie wiem, czy śmiać się czy płakać widząc wasze jakże profesjonalne opinie.
A gdybym tak ja skrytykowała wasze wypociny? Myślę, że uciekalibyście z podkulonymi ogonami. Krytycy od siedmiu boleści z dworca

Sectumsempro - łał, ale fajnie, że jest to profesjonalne Fotostory, gdzie trzeba jechać bo młodziakach, którzy nie mają jeszcze w pisaniu doświadczenia! Tylko paść na kolana i oddawać pokłony!
Przepraszam, lubię Cię, ale czepialstwo wobec takich osób mnie irytuje!
Choć z drugiej strony dobrze, że napisałaś wszystkie błędy. Dzięki temu użytkownik się nauczy co nie co, lecz czy takie czepialstwo ma w ojsg jakikolwiek sens? Nie lepiej napisać na czym ogólnie problem polega?

Cytat:
Napisał Altair aka Robaczek
Oj Tomejtoł, bardziej pasował do tego OJSG. Samo Oj mówiło wszystko.
Sorki, ale jesteś chyba ostatnią osobą, która mogłaby prawić takie komentarze... a przynajmniej według mnie.
Załamujesz mnie, bo jeśli się dobrze orientuje, to właśnie Ty wzbudzałeś sensacje swoimi błędami.

Drodzy użytkownicy!
Dostaję białej gorączki widząc same wredne (niekoniecznie umyślnie) komentarze. Zawsze dodajcie jakiś pozytyw. Gdybym ja przeczytała takie komentarze i powiem szczerze, że popłakałabym się i to po prostu by mnie do końca zniechęciło.

Faktycznie, jest sporo błędów - interpunkcyjnych, gramatycznych, językowych etc. ale wyrobisz się.
Nie wiem, z jakiej przeglądarki korzystasz, ale polecam włączenie funkcji, która podkreśla błędy.

Nieprzyjemnie czyta się zdania które nie mają przecinków kropek i poprawnego szyku wiec postaraj się to poprawić i mówię ci że od razu będzie lepiej wiesz a Ty nie przejmuj się krytyką lecz bierz sobie ją do serca bo to bardzo ważne!brak przecinków celowy

Sama się sobie dziwię, ale fabuła mnie wciągnęła!

Ślę pozdrowienia i całusy!

Ostatnio edytowane przez Myrtek : 24.11.2012 - 18:46
Myrtek jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania