![]() |
#11 | ||
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
Nie wiem, czy śmiać się czy płakać widząc wasze jakże profesjonalne opinie. A gdybym tak ja skrytykowała wasze wypociny? Myślę, że uciekalibyście z podkulonymi ogonami. Krytycy od siedmiu boleści z dworca ![]() Sectumsempro - łał, ale fajnie, że jest to profesjonalne Fotostory, gdzie trzeba jechać bo młodziakach, którzy nie mają jeszcze w pisaniu doświadczenia! ![]() Przepraszam, lubię Cię, ale czepialstwo wobec takich osób mnie irytuje! Choć z drugiej strony dobrze, że napisałaś wszystkie błędy. Dzięki temu użytkownik się nauczy co nie co, lecz czy takie czepialstwo ma w ojsg jakikolwiek sens? ![]() Cytat:
Załamujesz mnie, bo jeśli się dobrze orientuje, to właśnie Ty wzbudzałeś sensacje swoimi błędami. Drodzy użytkownicy! Dostaję białej gorączki widząc same wredne (niekoniecznie umyślnie) komentarze. Zawsze dodajcie jakiś pozytyw. Gdybym ja przeczytała takie komentarze i powiem szczerze, że popłakałabym się i to po prostu by mnie do końca zniechęciło. Faktycznie, jest sporo błędów - interpunkcyjnych, gramatycznych, językowych etc. ale wyrobisz się. ![]() Nie wiem, z jakiej przeglądarki korzystasz, ale polecam włączenie funkcji, która podkreśla błędy. Nieprzyjemnie czyta się zdania które nie mają przecinków kropek i poprawnego szyku wiec postaraj się to poprawić i mówię ci że od razu będzie lepiej wiesz a Ty nie przejmuj się krytyką lecz bierz sobie ją do serca bo to bardzo ważne!brak przecinków celowy Sama się sobie dziwię, ale fabuła mnie wciągnęła! ![]() Ślę pozdrowienia i całusy! ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Myrtek : 24.11.2012 - 18:46 |
||
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|