![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Musiałam podzielić moją wiadomość na dwie części, ponieważ miałam za dużo zdjęć w jednym poście...
Dynie przed domem... ![]() ![]() Biesiadę czas zacząć! ![]() Na imprezę przyszedł pan Wolff, który podkochiwał się w Nathalie, lecz ona to szybko odkryła. Poprosiła go o wyjście na dwór. Ucieszył się, bo pewnie pomyślał, ze kobieta chce go pocałować. O, jak bardzo się pomylił! Oczywiście, Nathalie szybko wymazała ten fragment z jego pamięci. ![]() Nate też nie próżnował, szybko wpił się w jakiegoś gościa. Nie mógł już wytrzymać, był głodny. Przecież własnych dzieci nie będzie gryzł... ![]() ![]() ![]() ![]() Małżeństwo nie mogło się sobie oprzeć ![]() ![]() ![]() Lecz jeszcze tej nocy Nate'a porwali kosmici. (Nie mogłam z tego napisu "Zbadaj tajemniczą anomalię". Myślałam, że padnę ![]() ![]() ![]() ![]() Z życia codziennego... ![]() ![]() ![]() ![]() Nate zachęcił maluchów do ćwiczeń. Niestety była zima, więc nie mogli wyjść na dwór, więc ćwiczyli przed telewizorem. ![]() ![]() ![]() Pewnego dnia Nathalie postanowiła, że całą rodziną pojadą na szczepienia przeciwko grypie. Nate był w pracy, więc pojechał później. ![]() ![]() Po szczepieniach pojechali się trochę rozerwać. ![]() ![]() ![]() ![]() Nate dołączył do rodziny po pracy. ![]() ![]() Dzieci kupiły sobie gorącą czekoladę, po czym pojechali do domu. ![]() ![]() ![]() Następnego dnia dzieci nie poszły do szkoły z powodu dużego śniegu. ![]() ![]() ![]() ![]() Wieczorem Nate uczył Renesmee jeździć samochodem. Widać, że coś jej nie szło, bo Nate coś wystraszony ^-^ ![]() Dzieciaki bawiące się w domowym zaciszu ![]() ![]() Carol z tatą poszli na plażę łowić ryby, przed szóstą rano! o.O ![]() Nate w swoim kąciku, robi coś ze złomu ![]() ![]() Następnie to sprzedaje. Handel dobrze mu idzie, cały czas na tym zarabia. ![]() Jasper i Rose bawią się urządzając ucztę ![]() ![]() Nathalie pokazuje kły! ![]() ![]() Kiedy Nate zauważył Nathalie w tak pociągającej bieliźnie, nie mógł się jej oprzeć ![]() ![]() ![]() Tutaj Renesmee, a na następnym zdjęciu z rzeźbi wraz ze swoim ojcem, który majsterkuje. ![]() ![]() Nathalie-mistrzyni kulinariów ![]() ![]() Nate w czasie majsterkowania niechcący się podpalił. Na szczęście była z nim córka, która od razu go uratowała... ![]() ![]() Kto chce indyczka? ![]() ![]() Przez jakiś czas Nathalie dziwnie się czuła, więc poszła do szpitala na badania. Lekarz jej powiedział, że jest w ciąży! Była w wielkim szoku. "Piąte dziecko! To niemożliwe..."-pomyślała. Możliwe, możliwe. Po przybyciu do domu, powiedziała o tym Nate'owi, który się bardzo ucieszył. Dzieci również były bardzo szczęsliwe. Nie mogli się doczekać nowego braciszka lub siostrzyczki. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jasper uwielbiał snowboard. Zdarzały mu się również upadki ![]() ![]() ![]() W tym czasie Carol i Rose budowali bałwana. ![]() Zimowy krajobraz... ![]() Nathalie pisze kolejną książkę, tym razem dla dzieci. ![]() Dzieci wyjeżdżające do szkoły. ![]() Ciężarna Nathalie udała się do miejscowego spa z powodu bólu pleców. ![]() Nathalie podczas gotowania kolacji zaczęła rodzić. ![]() ![]() Rodzice szybko udali się do szpitala, gdzie... ![]() ![]() Urodziła bliźniaki! Wcześniej rodzice nie chcieli wiedzieć jaka będzie płeć ich dziecka, więc lekarz nie powiedział im... Ich szok był wielki. Byli przerażeni jak sobie poradzą. Do tej pory poradzili sobie z czwórką dzieci, więc poradzą sobie z następną dwójką. To dla ich powinna być pestka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uff... To już wszystko! Myślałam, że już nigdy nie skończę ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|