|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 16
|
Dziękuję bardzo za tak długą i szczegółową ocenę
Moje uzasadnienie:1. Rzeczywiście ta skarpa straszy i chyba przeniosę ten dom hehe. 2. Jak włączam widok sąsiedztwa, to niestety gra mi się bardzo zacina, tym bardziej ostatnio, ale w sumie do zdjęć mogłam na chwilę włączyć. 3. Ławkę z tyłu dałam na potrzebę prezentacji, normalnie jej tam nie było, a wiedziałam że ktoś powie że z tyłu jest pusto Ale sama ławka to i tak mało.4. Nie mam żadnych dodatków tylko podstawę i h&m i jakoś moi simowie rzadko przebywają na zewnątrz bo nie ma tam co robić I jakoś zwykle buduję na małych parcelach.5. Rzeczywiście z tymi oszklonymi drzwiami to racja, nawet nie zwróciłam uwagi a we wszystkich domach daję te drzwi xd 6. Dywanów bym dawała więcej, ale jakoś nie mogę nigdzie ładnych znaleźć, mam tylko 3 ale tamte nie pasowały ![]() 7. Heh sztaluga w jadalni bo nie było jej gdzie dać, a chciałam uwiecznić jeszcze Kornelię zanim zmarła ;d 8. Mi się średnio podobał obraz w sypialni Damiana i Tekli i tak się zastanawiałam czy go usunąć ale jednak zaryzykowałam i zostawiłam
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|