|
![]() |
#1 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Pierwszy raz zajrzałam do dwójkowego ojsg i muszę przyznać, że mnie wciągnęło
![]() Podoba mi się to jak piszesz, lekko i humorystycznie, momentami śmiałam się na głos (zabił go alkohol - przejechała go ciężarówka z piwem ![]() A. Rmata też mnie rozwalił, swoją drogą jakoś nie podoba mi się to jego szastanie kasą na prawo i lewo. To wygląda tak jakby chciał kupić Martę. A Mateusz to wieprz i tyle. I jeszcze nie pozwalają jej spotkać się z córkami, bezmózgowe korniszony wredne ![]() Pomysł na nowe nadnaturalne ojsg mi się podoba, ale tylko pod warunkiem, że zobaczę zakończenie tej historii. Też nie lubię, jak ktoś kończy w połowie swoją pracę.. W każdym razie czekam na następny odcinek ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 12
|
![]()
dawno nie komentowalam.
ten maz marty jest...lepiej pomine to okreslenie zdradza zone od dluzszego czasu, nie pomaga jej. denerwuje mnie. dobrze, ze armata jej pomogl, bo by sobie nie poradzila. nie miala nawet pieniedzy. gdyby nie on, zostalaby bezdomna. szkoda, ze skonczylas polnago, ale nowa rodzina tez sie ciekawie zapowiada. elena mimo ze maxisowa jest bardzo piekna. szkoda, ze nie moze zaakceptowac tego, ze jest wilkolakiem. ci sasiedzi ktorzy ja odwiedzali sa naprawde ciekawi ps. tez mi sie elena kojarzy z wampirem (tvd)
![]() Ostatnio edytowane przez Laselight : 23.02.2013 - 14:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|