|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Co do tego grania już w dodatek, to Origin odpada, nie da się pobrać przed premierą, rygorystycznie się tego przestrzega. Ale wątpię, by jakikolwiek sklep przejmował się premierą, jest towar, to się go wystawia na półki i tyle. Wątpię, by EA Games czy jakakolwiek inna firma, miały jak sprawdzić, czy ludzie mają dodatki przed premierą, czy nie, a jeśli tak, to gdzie kupili...
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 11
|
Już teraz nasze simy mogą posiadać więcej niż jeden dom bo to doszło w aktyualizacji. Sama to wypróbowałam fajna opcja .
|
|
|
#3 |
|
|
Skoro dojdzie opcja przeprowadzki simów z jednego do drugiego świata, już tak "legalnie" (a nie jak do tej pory się przenosiło simów do skrzynki i zaczynali od nowa bez kontaktów itd.) to znaczy że po tej dodanej opcji przeprowadzki simy nie stracą tych drzewek geo. i kontaktów z poprzednich światów? Proszę o odpowiedź.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
I jak to wygląda? Jak się przechodzi od jednej do drugiej rodziny? Jest jakiś ekran ładowania, czy to na zasadzie jak pójście do sąsiadów?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
Cytat:
Ja będę używał tej opcji tylko po to, by mieć swoją rekreacyjną działkę, na jakieś imprezy, wypoczynek, wypady z rodziną, etc. No i ofk. jak zachcę się pobawić hotelem.
|
|
|
|
#6 |
|
|
moze bedzie mozna zapraszac znajomych na pare dni
fajnie by bylo
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Przeprowadzasz się podobnie jakbyś jechała na wakacje, ale nie możesz wrócić... Zaraz po zmianie miasta uruchamia się ta rodzina w okienku takim, jak wtedy, gdy przenosisz rodzinę z domu do domu.
A co co kontaktów itp, ja już gdzieś to pisałam, ale powtórzę, nieważne jaką metodą przeprowadzicie Simów do innego miasta, czy z gry, czy z edycji miasta, Simy z aktywnej rodziny stracą kontakty i drzewo genealogiczne. Żeby tak nie było, musicie zainstalować i skorzystać z moda NRaas Porter... Ten mod przenosi nawet zmarłych, z poprawnym drzewkiem genealogicznym, można wybrać kto idzie, a kto nie. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 24.06.2013 - 12:59 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Ja nie przeprowadzałem simów, aczkolwiek słyszałem, że po przeprowadzce kontakty są zaciemnione jak w przypadku simów z akademika lub wakacyjnych światów .. hmm. musze sprawdzic
|
|
|
#9 |
|
|
octavessens - tak właśnie jest - kontakty nie są utracone, ale do znajomych możemy jedynie zadzwonić lub zaprosić ich na dłużnej do siebie. Nie spotkamy ich niestety w nowym otoczeniu (przynajmniej tak mi się zdaje, bo jeszcze nie korzystałam z tego moda).
Jeśli chodzi o nowy dodatek i syreny: dobrze, że w końcu doszła jakaś nadnaturalna istota, której do tej pory nie było. Ja za bardzo się tymi syrenami nie entuzjazmuję, bo nie lubię grać mutantami, ale dla tych, którzy lubią takie urozmaicenia, będzie to fajny aspekt gry. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Zgadzam się w kwestii syren, ja uwielbiam istoty nadnaturalne bo dodają smaczku grze. Płyniesz sobie łodzią, a koło ciebie płynie pod wodą syrena
superrr
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|