![]() |
#181 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
|
![]() |
#182 |
|
![]()
aha, ok dzieki za informacje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
|
![]()
Dochodzi również opcja przeprowadzki do innego świata, każdego prócz tych z WP
![]() |
#184 |
|
![]()
Co do tego grania już w dodatek, to Origin odpada, nie da się pobrać przed premierą, rygorystycznie się tego przestrzega. Ale wątpię, by jakikolwiek sklep przejmował się premierą, jest towar, to się go wystawia na półki i tyle. Wątpię, by EA Games czy jakakolwiek inna firma, miały jak sprawdzić, czy ludzie mają dodatki przed premierą, czy nie, a jeśli tak, to gdzie kupili...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Reputacja: 11
|
![]()
Już teraz nasze simy mogą posiadać więcej niż jeden dom bo to doszło w aktyualizacji. Sama to wypróbowałam fajna opcja .
![]() |
#186 |
|
![]()
Skoro dojdzie opcja przeprowadzki simów z jednego do drugiego świata, już tak "legalnie" (a nie jak do tej pory się przenosiło simów do skrzynki i zaczynali od nowa bez kontaktów itd.) to znaczy że po tej dodanej opcji przeprowadzki simy nie stracą tych drzewek geo. i kontaktów z poprzednich światów? Proszę o odpowiedź.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
|
![]()
moze bedzie mozna zapraszac znajomych na pare dni
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
|
![]()
I jak to wygląda? Jak się przechodzi od jednej do drugiej rodziny? Jest jakiś ekran ładowania, czy to na zasadzie jak pójście do sąsiadów?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
|
![]()
Przeprowadzasz się podobnie jakbyś jechała na wakacje, ale nie możesz wrócić... Zaraz po zmianie miasta uruchamia się ta rodzina w okienku takim, jak wtedy, gdy przenosisz rodzinę z domu do domu.
A co co kontaktów itp, ja już gdzieś to pisałam, ale powtórzę, nieważne jaką metodą przeprowadzicie Simów do innego miasta, czy z gry, czy z edycji miasta, Simy z aktywnej rodziny stracą kontakty i drzewo genealogiczne. Żeby tak nie było, musicie zainstalować i skorzystać z moda NRaas Porter... Ten mod przenosi nawet zmarłych, z poprawnym drzewkiem genealogicznym, można wybrać kto idzie, a kto nie. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 24.06.2013 - 11:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
|
![]()
Ja nie przeprowadzałem simów, aczkolwiek słyszałem, że po przeprowadzce kontakty są zaciemnione jak w przypadku simów z akademika lub wakacyjnych światów .. hmm. musze sprawdzic
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|