|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Bardzo fajna rodzinka : ))
Fajnie ich opisujesz, miło oraz przyjemnie się czyta. Mam nadzieję, że Christopher będzie wiecznie żył, bo szkoda mi będzie Dorothy : ( A Steven się oświadczył (niepamiętamjejimienia ) dlatego, że poczuł się nieco zazdrosny, tak ja oczywiście myślę : PP Jestem ciekawa, kiedy będzie potomek Stevena i niepamiętamjejimienia : 3333 Dawaj już tu piątą część, bo się doczekać nie mogę, hihihihihi ! < 3333
|
|
|
|
|
#2 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Nie "młoda para" tylko nowożeńcy
![]() ![]() Ślub śliczny, nie ważne gdzie i w jakich okolicznościach, ważne żeby skończył się happy endem ![]() Trochę się zmartwiłam jak Chris zasłabł, cieszę się, że to nic poważnego Za dużo wrażeń, ot co. Super, że Steven się oświadczył, chociaż trochę szkoda, że przez te trasy koncertowe musi zostawiać Lanę w domu. Czekam na rychły ślub no i oczywiście na pierwszego potomka
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Gdy staruszek zemdlał przestarszylam sie, ze umrze na swoim slubie. Na szczescie jakos wyszedl z tego i poszalal z zona w noc poslubna
![]() O jak milo pan muzyk sie wreszcie oswiadczyl, wiec czeka nas kolejny slub i moze wesele, oby wszystko doszlo do skutku. Czekam na wiecej
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|