|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki wielkie, Malin. Ty to zawsze mi dosłodzisz.
![]() Naprawdę bardzo się cieszę, że podobają Ci się moi simowie. Strasznie miłe uczucie. Kolor skóry u Lady Blue, jak ją nazwałaś, to zasługa oświetlenia, ale takie turkusowe skiny też mam. Prawdę powiedziawszy miałam mały dylemat - światła czy skin. ![]() ______ Na dzisiaj sim, którym testowałam nowy dodatek, Mickey. ![]() Bardzo lubię jego pokój. ![]() ![]() ![]() ![]() Znowu na koniec moje ulubione zdjęcie. ![]() Mam nadzieję, że w tym dziale znowu coś się zadzieje, strasznie tu pusto ostatnimi czasy. Dziękuję. Ostatnio edytowane przez Letown : 13.03.2013 - 13:46 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]() Widziałam go! Widziałam go już na Tumbl'rze! (bo obserwuję Twój Tumblr, ha!) i totalnie się zakochałam! *_____* Jest BOSKI, kwintesencja męskości! Nikt poza Tobą nie potrafi robić takich mężczyzn w TS3! Totalny odlot! Nie potrafię konkretnie napisać, co mnie tak powala, po prostu... ogólnie całokształt! Jest cudowny, wszystko w nim jest dopracowane i zapięte na ostatni guzik. Jest dopieszczony od początku do końca.
Kontempluję zdjęcia. Naprawdę. btw. i co to za fryzura? *.* |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Dzięki, Malin. Też obserwuję Twojego tumblra, ha!
Naprawdę dziękuję. Od dawna chciałam zrobić takiego sima i bardzo się cieszę, że mi się udał. ![]() (Fryzurka jest ze Studenckiego Życia, jest naprawdę świetna. :>) Jednakże ubolewam nad tym, że nikt ostatnio nic nie komentuje w tym dziale. ![]() Ktoś jeszcze może się skusi? Ostatnio edytowane przez Letown : 14.03.2013 - 18:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |