![]() |
#10 | |
Reputacja: 10
|
![]()
No dobra… ja ostatnio cierpię na brak weny twórczej więc nie oczekuj zbyt wiele po tym komentarzu
![]() Na początek oczywiście nasz książe. Dobrze przeczułam, że on do Jade coś jeszcze czuje. Mam nadzieję, że nie naobiecuje sobie zbyt wiele. Jade jasno i wyraźnie wyjaśniła ich relacje i nie ma co ich zmieniać. poza tym, ona kocha Ermaca, ja kocham Ermaca … on zasługuje na Jade (mimo iż jeszcze tego nie wie), i byle jakiś tam Rain nie przeszkodzi w tym. Co było to już nie wróci i niech się on z tym pogodzi, bo coś mi się wydaje, że on tak nie do końca odpuści i będzie jeszcze coś tam próbował zdziałać :>. No cóż, zobaczymy. Cytat:
![]() Haha, i z tym też ![]() Idźmy dalej. Zdjęcie Smoke'a z długą bląd grzywą, powalające. Spokojnie mógłby pracować dla Vouge'a czy innej gazety. Jak model spisuje się świetnie xD ![]() Rozwalił mnie moment kiedy to "zaczytana" Tanya wpadła na Smoke'a. I jeszcze niby przypadkiem… i niby ja mam w to uwierzyć? Tanya jest cwana. Wie już, że z Sub'em będzie ciężko, więc postanowiła dotrzeć do niego poprzez jego przyjaciela… albo w ogóle całkowicie zajmie się przyjacielem. No i do tego dochodzi waleczna jak lwica Mileena. Trochę zbyt porywcza, bo jakby nie było, między Tanyą a Smoke'm do niczego nie doszło, a wiadomo, że zbyt dużą zazdrością, można skutecznie zrazić do siebie. Mileena poważnie powinna się nad tym zastanowić Ale on i tak nie zwrócił na to uwagi, albo szybko zapomniał… no tak, nazwała go swoim facetem, a to już wystarczyło, aby zamydlić mu oczy. A w dodatku zapowiadało się, że dostanie jeszcze jedną nagrodę ![]() Oj Smoke… jakiś ty naiwny. Swoją drogą… Milena niech zażyje trochę tego eliksiru bo brzydnie ![]() Taka jeszcze jedna myśl mi się nasunęła. Niezły to paradoks jest, że do Smoke'a lgną dziewczyny tylko i wyłącznie z Zaświatów ![]() ![]() No i na koniec sen Kitany, który mam nadzieję, że nie był proroczy. I ciekawe… czy to co powiedziała we śnie jest prawdą i na serio zdała sobie sprawę z uczuć do Suba. Jeśli tak, to nie powinna już mieć do Scorpiona jakiejkolwiek słabości. No a na koniec apel! Ja też chce dalsze części. Jak to chcesz odejść? Nie możesz… :< Tak się nie robi :/ Cóż mam napisać… oczywistą sprawą jest, że czekam na kolejny odcinek i liczę na to, że się doczekam ![]() P.S. dzięki komentarzom Gena, twoje odcinki nabierają całkiem innego, nowego sensu xD Ostatnio edytowane przez Sqiera : 26.05.2013 - 11:08 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|