![]() |
#10 | |
Reputacja: 19
|
![]()
I'm back!
![]() Tak jak obiecalem; czas na recenzje kolejnych 3 odcinkow, tejze przesiaknietej erotyzmem opowiastki xD ![]() Odcinek 13 Na wstepie musze ci pogratulowac fantastycznego pierwszego zdjecia. Jest swietne, naprawde! ![]() Dziwi mnie w ogole, ze Jade tak latwo uwierzyla Scorpionowi (pomijajac fakt, ze nie blefowal). Przeciez wczesniej grozil jej smiercia. No ale na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo. Ermac powrocil. Nielatwa droga przednim... Kitana i Sub. Nie sadzilem, ze tak szybko beda sie seksic, naprawde xD ![]() ![]() ![]() ![]() O, czyzby Mileena powoli przechodzila mala transformacje? Kielkuje w niej jakies dobro? Hmmm ![]() Odc 14 Huhuh, widze ze zadbalas o rozrywke dla zenskiej czesci publicznosci serwujac takie zdjecia xD Mam nadzieje, ze w przyszlych odcinkach puscisz oczko w strone meska... ![]() ![]() Reakcja Jade mnie rozbawila. Ona jest dziewica czy jak? xD No chyba, ze faktycznie Ermac ma sie czym chwalic... jezeli tak, to sie chwal i zaliczaj chlopie xDD ![]() Jak przeszedlem do kolejnego watku i zobaczylem fotke, to pomyslalem sobie "jest! w koncu nowa postac" Tanya! Jaka piekna z niej sssssssssuuuuu..... slicznotka... xD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Musze cie pochwalic za fotke, w ktorej Sub lapie ksiezniczke za jej posladki. Z dwoch powodow; po pierwsze, Kitana ma ksztaltna dupke ![]() ![]() ![]() A no wlasnie, to co mnie ciekawilo w poprzednim odcinku, zostalo zrealizowane w tym. A mianowicie kwestia Mileeny. Szczerze mowiac, nie zabardzo skomplikowalas ich relacje. Gadanie Ermaca, mozna bylo splycic do zdania "bzykaj, ale badz ostrozny" XD Szkoda mi sie zrobilo Jade. Biedna musiala to wszystko uslyszec. I to jeszcze w taki sposob. Ermac niby nie moze kochac, ale skoro u Mileeny moglo zakielkowac co prawda niewielkie, ale jakies dobro, to mysle ze taki chlopak jak Ermac, ma szanse na milosc ![]() ![]() Odc 15 Uuu biedna Jade. Zdala sobie sprawe, ze nici z seksow z Ermaciem.... a pewnie tak sie napalila, gdy zobaczyla jego przyrodzenie na plazy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buahahahah. O boze Tanya! XD Jak ja to przyczytalem, to zasmialem sie na caly dom. Moze niewypada mi o tym mowic, ale przydazyla mi sie baardzo podobna sytuacja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jade widac nie proznoje i szuka jakiegos rozwiazania z tej beznadziejnej sytuacji. To byl dobry pretekst by namieszac jej w glowce, dajac pod nos bylego kochanka ![]() ![]() No to tyle. W koncu jestem na bierzaco, chyba xD AAaaa, mialem wyjasnic dlaczego nie widzialem tego tajemniczego zdjecia w linku :> Otoz ja twoje odcinki mam na komputerze i czytam je w pracowni w wolnym czasie, a tam nie mam internetu ;/ Wiec to zdjecie obejrze sobie przy najblizszej okazji. I nie omieszkam sie z wystosowaniem odpowiedniego komentarza ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|