|  03.07.2004, 19:50 | #2 | 
| Guest 

|   

Peter jest jeszcze Avril Lavigne (i to jest SUPER), ale nie nie można          | 
|  04.07.2004, 19:57 | #4 | 
| Guest 

|   

Galazek wyśle ci prywatnego PM... ^_^  Ach jakie to tajemnicze...   | 
|  08.07.2004, 17:40 | #5 | 
| Guest 

|   

Ja takie coś ściągnęłam i się biłam z Kryśką :lol:
		 | 
|  08.07.2004, 20:40 | #6 | 
| Guest 

|   

Co? Z jaką KRYŚKĄ? Sosiku o co chodzi? Ściągnęłaś sobie KRYŚKĘ? $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $ ODPOWIEDZ | 
|  09.07.2004, 00:40 | #7 | 
| Guest 

|   

nie będę komentować twoich postów Magi bo szkoda słów..  <_<  z tego co wiem to raczej się nie da... Monroe jest gwiazdą a gwiazdy nie rozmawiają ze zwykłymi simami :lol:  może ci za to nagrody wręczyć a to się chyba bardziej przydaje   jeśli się uprzeć to jest jeszcze jedna mozliwość - można poszukac sobie takiego skina w necie i wtedy pogadać z nią... :lol: | 
|  09.07.2004, 02:06 | #8 | |
| Guest 

|   Cytat: 
 a z tego co ja słyszłam to niby jak jest sie sławnym to można sie przytulać do tych gwiazd....ale to pewnie brednie bo mnie przytulać nie chcą...  hm...a może tylko mnie ?     | |
|  09.07.2004, 13:57 | #9 | |
| Guest 

|   Cytat: 
  :lol:  Swoją drogą, to nawet realistyczne rozwiązanie - wiadomo, jak niektórym gwiazdom sodówka do głowy uderza...  :lol: Dlatego jeszcze raz odsyłam na stronę, do której linka podalem w poprzednim swoim poście w tym temacie - jesli chcecie sobie np. pogadać ze swoim idolem, to nie macie innego wyjścia     | |
|  09.07.2004, 15:38 | #10 | |
| Guest 

|   Cytat: 
  :lol:  Swoją drogą, to nawet realistyczne rozwiązanie - wiadomo, jak niektórym gwiazdom sodówka do głowy uderza...  :lol: Dlatego jeszcze raz odsyłam na stronę, do której linka podalem w poprzednim swoim poście w tym temacie - jesli chcecie sobie np. pogadać ze swoim idolem, to nie macie innego wyjścia    [/b][/quote] hm wredna małpa... taaak to ja....no co lubie być złośliwa  .. | |
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |