|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 11
|
Mam problem z zawieszaniem się gry. Gra zaczęła się zawieszać po instalacji CPR, ale jako tako dało się to znieść, natomiast po instalacji SŻ cały czas się zawiesza i muszę resetować komputer
Wywaliłam wszystkie mody, zmniejszyłam ustawienia grafiki z najwyższych do przynajmniej średnich, wyłączyłam wspomnienia, moja gra nie tworzy żadnych stworów typu wampiry i... Ciągle jest to samo. Czy ktoś ma jakiś pomysł jak sobie z tym poradzić?Dodam może, że wszystkie wymagania gry są spełnione przez mój komputer, a nawet są lepsze. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
A ja mam straszny problem ...
Kiedy gra wyszła od razu zaczęłam grać, jednak od razu też musiałam skończyć i od marca nie mogę grać swoją rodziną. Problem jest taki, że moja simka nie może wrócić do domu ze studiów- pasek ładowania dojeżdża gdzieś to 97% i koniec. Ładuje, ładuje i ładuje. Mogłabym laptopa zostawić na cały dzień, i i tak nie ładuje się dalej. Widziałam już podobne problemy, tylko że simowie nie mogli wrócić z wakacji. Ogółem mogłabym zacząć grać inną, nową rodziną, ale każdy kto ma rodzinę od wielu pokoleń zna mój ból. Wyczytałam gdzieś, żeby zrobić reinstall. Tylko, że zrobiłam go po zaktualizowaniu gry i teraz nie mogę grać, bo żaden crack do nowej wersji nie pasuje. Więc nie jestem w stanie stwierdzić, czy reinstall zadziałał. Kto pomoże?
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|