|
|
|
|
#1 |
|
Sk±d: Kotlina rozpusty
Reputacja: 15
|
Co¶ chyba nie tak jest ze czcionkami?
Problem z "Fixedsys" Ja używam jej regularnie w moim FS w tytule odcinka. Bo chyba nie powinno to tak wygl±dać? ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Sk±d: Warszawa
Reputacja: 103
|
Taki już jej urok, u mnie jest podobnie. Czcionki nie s± ładowane z FTP, a z systemu użytkownika.
Ostatnio edytowane przez Caesum : 26.01.2014 - 10:02 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 25
|
To dobry temat na zadanie pytania?
![]() Bo zastanawiam się nad regulaminem FA. "Wszyscy użytkownicy kandyduj±cy do rang maj± zakaz zmieniania sygnatur, nicków oraz avatarów aż do czasu zakończenia tegorocznej edycji Forum Awards." Czy je¶li nie jestem nominowany do najlepszej sygnatury, mogę j± zmienić? ;o Ta, któr± mam teraz, jest odno¶nie 4Ż, ale gdy się skończ±, chciałbym wrócić do gifa z panterk±. Jestem nominowany w paru kategoriach, ale niezwi±zanych z sygn±. Będę mógł j± zmienić? ![]() @down Dzięki
Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 01.02.2014 - 23:30 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
Możesz zmienić ava i sygnę i być nominowany we wszystkich kategoriach poza "najlepszy avatar" i "najlepsza sygnatura". Także spokojnie możesz zmieniać
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Naczelny Grafik
Sk±d: Z Niemcami.
Reputacja: 24
|
nie sadzicie, ze 3 tygodnie na nominacje w FA to nie za dlugo troche? wiekszosc nominacji padla w 2 dni.
moim zdaniem warto by bylo skrocic czas nominacji, by przyspieszyc troche glosowanie.
|
|
|
#6 | |
|
Reputacja: 25
|
Teoretycznie do wczoraj powinny znikn±ć ozdoby ¶wi±teczne, może czas przywrócić stare logo?
![]() A przy okazji, podpisuję się pod postem Lubicza: Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
Sk±d: Warszawa
Reputacja: 103
|
^ Podbijam. Nominacje trochę za długo trwaj±, szczególnie teraz, gdy jako¶ mniej ludzi wchodzi na forum. Większo¶ć użytkowników już i tak nominowała swoich kandydatów, teraz tylko w postach powtarzaj± się ci±gle te same nicki. Lepiej by było przedłużyć już samo głosowanie.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Sk±d: ŁódĽ
Reputacja: 23
|
To ja też się pod tym podpisze, trochę za długi ten czas na nominowanie. Faktycznie, lepiej będzie według mnie przedłużyć głosowanie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderatorka Emerytka
Sk±d: Million miles away
Reputacja: 53
|
Też podbijam. W tamtym roku chyba już po tygodniu dział z FA ucichł i nic nie wskazuje na to, żeby teraz miało być inaczej.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Naczelny Grafik
Sk±d: Z Niemcami.
Reputacja: 24
|
a na glosowania wcale nie trzeba przedluzac, starczy tydzien, albo poltora, moim zdaniem
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
| Narzędzia w±tku | |
| Wygl±d | |
|
|