![]() |
#24 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam po długiej przerwie.
![]() Z racji, iż mam nowy sprzęt, ruszam z simami. Pograłam trochę inną rodziną, niestety Cruel została na innym dysku, muszę kupić kieszeń. Co nie znaczy, że nie będę kontynuować losu bliźniaczek. Dzisiaj przedstawię rodzinę, w której główną rolę odgrywa Aya. Wprowadzenie do odcinka pierwszego, Rodzina Sykes Pięciogwiazdkowa, wampirza osobistość, swoją karierę odniosła w Bridgeport. Z racji tej, iż zwiedziła wszystkie kluby, osiągnęła szczyt kariery aktorki, powoli zaczęły nudzić mi się wysokości i związki tylko na jedną noc. Postanowiłam przenieść ją do AP, teraz mieszka sama w niewielkim domku i próbuje wszystkiego, czego Bridgeport nie mogło jej zapewnić. ![]() ![]() ![]() Mały spis: 1 - w BP jeszcze, 2 - zanim została wampirem 3 - już w AP ![]() Niedługo po przeprowadzce zapoznałam ją z Kai’m. Przez dosyć długi czas byli sobą zauroczeni, a dzisiaj zostali parą. ![]() ![]() ![]() Co skończyło się… chyba wszyscy wiemy jak. ![]() ![]() Oprócz tego, przeniosłam do AP jeden klub i trzy rodziny osobistości, coby miała namiastkę starego życia, jak zatęskni. Przyznaję, że tą rodziną będę grać „normalnie”, żadnych zawiłych wątków, prosta gra. Coś dla odmiany. ;p Niedługo potem Aya została nominowana do nagrody Simmy i została partnerką działalności o nazwie Teatr Dariusza Balerona. ![]() ![]() Gdy tylko wróciła do domu, zadzwonił telefon, czas na imprezę! Niestety, przeliczyłam się co do zabawy, była potworna nuda i wszyscy poszli albo do domu, albo spać już o 22. ![]() Skromne wprowadzenie, żebyście wiedzieli, o kim będę pisać najbliższe odcinki. Wraz z odcinkiem pierwszym, ruszam z narracją pierwszoosobową. ![]() Pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez Aoime. : 14.07.2013 - 10:16 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|